Jump to content

Kajem_se

Korisnik
 • Broj objava

  25
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Kajem_se

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Mozete mi malo vise reci što ste tocno mislili o ovome "Zakon o državnim službenicima ne poznaje sankcije po pitanju prekršaja, a isti je relevantan za javne službe i državne službe. "
 2. Hvala, dosta dobar savjet, realno meni je samo bitan taj certifikat. Što ne znaci da ce institucija u kojoj jesam saznati za moju prekršajnu prijavu.
 3. Uredu, što mi je ciniti imate neki savjet?
 4. Dobar dan, imam jedno pitanje. Prije pola godine sam radio sigurnosnu provjeru 3. stupnja gdje sam na pitanje o tome dali su mi izrečene prevomocne ili nepravomoćne sudske presude ili rješenja odgovorio da NE. Stvar je u tome da imam godinu dana staru prekršajnu prijavu zbog posjedovanja marihuane, tj zakon o suzbijanju zlouporabe droga. Nakon pola godine su me zvali da obavim sigurnosnu provjeru 2. stupnja gdje nisu naveli razlog zasto radim 2. stupnja i gdje sam ponovno na to isto pitanje odgovorio sa NE. Zasto odgovaram sa ne je razlog nalazim se u instituciji gdje ne nepoželjno da imam prekršajnu prijavu tog oblika. Moje pitanje je dali je moguće da SOA vidi da imam prekršajnu prijavu tj pravomoćnu ili nepravomoćnu sudsku presudu i jos k tome da vidi o kojem je prekršaju rijec. Znaci ono sto bi htio je da dobijem certifikat i da ne bude problema oko svega toga. Molim Vaše mišljenje i iskren odgovor. Hvala.
 5. Ja sam prihvatio kaznu liječenja, jer to odradis svega 3 do 4 puta i isto tako te se odma nakon toga mice iz policijskog zapisnika, znaci ne mice se nakon 3 godine nego odma nakon završetka liječenja. Tako mi je sutkinja rekla.
 6. Evo ovako. Ja sam imao 5 grama kod sebe. Poziv mi je stigao na kucnu adresu jer mi se osobno nije dalo Ici po to na sud. A isto tako sutkinja mi je danas rekla da ona osobno, a tako i drugi suci ne vole kad se dolazi osobno kod njih po pozive na sud (zasto?, na znam). Na pozivu ti isto tako dode optužni prijedlog, meni osobno je bio 5000kn uz liječenje u trajanju od 3mj do 1 god. Ali sve se to da promijeniti ovisno o situaciji i razlozima koje imas u svoju obranu. Taj sav proces suđenja je trajao ni 10minuta, atmosfera je onako opuštena i nema razloga za stresom. Ono sto mi je rekla sutkinja. Ako si htjela provi puta probati tj. konzumirati marihuanu dobit ces novcane kaznu koju ona odredi, znaci da ne mora biti 5000kn nego i manje. Ali ako kazes da si konzumirala marihuanu, dobit ces samo kaznu liječenja, u određenom periodu, odma da napomenem, ne lezi se u bolnici nego dolazis na testiranja na thc, i to ne svaki dan ili nesto, nego vrlo vjerojatno onako kako je meni receno 1 mjesecno. Uglavnom to je to, nema velikih posljedica i razloga za stresom, sve se da riješiti u jednom danu, tocnije u 10 minuta, kao ja danas.
 7. Odlično, javim sve u ponedjeljak kak je proslo.
 8. Apsolutno mi je jasno da sam prijavljen zbog posjedovanja. A sto ako ja ne zelim pristati na liječenje, dali onda moram pisati zalbu, pa ponovno dolaziti na sud ili?
 9. Sto sa saslušanjem s moje strane, znaci zasto i kako je doslo do svega toga? Sto ako trazim da me se testira da thc? Jer osobno sam se marihuane rijesio, cist sam i nemam namjeru ju vise konzumirati.
 10. Dobro sam poziv na sud sad u ponedjeljak 26.2. i izvršni prijedlog od kazne 5000kn i obveznog liječenja u trajanju od 3 mjeseca do 1 godine. Pitanje. Dali se kazna moze promijeniti nakon samog ročišta, u ponedjeljak?
 11. Mi mozete reci, koji su nedostatci kod toga sto se u policiji nikad ne izbriše taj prekršaj? Dal ima npr problema pri prelasku granice, zaposljavanja u državnoj službi ili tako nesto.
 12. U kojem gradu si isao na sud? Ako ZG, jesi isao na Prekršajni sud kod Avenue malla?
 13. Mi mozes molim te reci koliko je proslo od dana kad te uhvatila policija do kada si dobio poziv za sud na kucnu adresu. Te od samog poziva na kucnu adresu do samog suđenja? Zanima me vremenski period, jer sam na neki način u slicnoj situaciji kao i ti.
 14. Htio bi se nadodati, jer imam prijatelje koji je u vojsci i par njih je imao slicnu situaciju kao i ti. Pa cak i poznam osobu koja se bavi tim stvarima priprijemu u državnu službu. Ugl u zakonu Pise za svakakve sigurnosne provjere, ali u praksi ti je to ovako, ako padnes na ljecnickom gjde ti se nade thc u krvi, onda ide sigurnosna provjera i sve zivo gdje padas i ne primaju te. A ako nemas thc u krvi, oni nemaju razlog provoditi sigurnosne provjere. Idi u vojsku to te nece nista spriječiti. Bitno da nemas thc u krvi.
×
×
 • Napravi novi...