Jump to content

AnaBet

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je AnaBet objavio

  1. AnaBet

    Kleveta

    Poslat ću Opomenu pred tužbu
  2. AnaBet

    Kleveta

    Hipotetsko pitanje, nikada se ne zna što je netko spreman učiniti
  3. AnaBet

    Kleveta

    Sjetila sam se još nečeg... U slučaju da se meni nešto dogodi, mogu li ja dati punomoć nekom tko nije krvni rod a zna sve što se događalo da u moje ime uz odvjetnika sudjeluje u postupku?
  4. AnaBet

    Kleveta

    Nadam se da će to dati rezultate... Htjela bih provjeriti još jednu informaciju Dok sam čekala odgovore sam sama malo čačkala po netu i negdje pročitala da bi nas mogli sa suda slati mirovnim tijelima i ako to ne uspije natrag na sud, sada ne znam koliko je to istina?
  5. AnaBet

    Kleveta

    Nadam se da će to dati rezultate... Htjela bih provjeriti još jednu informaciju
  6. AnaBet

    Kleveta

    Bolje da to obavi odvjetnik, mene samu ne bi ozbiljno shvatio
  7. AnaBet

    Kleveta

    Tko bi trebao napisati to pismo?
  8. AnaBet

    Kleveta

    Ne bi on bio iznenađen ovim člankom, budući je policajac (pohađa Policijsku školu "Josip Jović" u Zagrebu), otac mu je policajac i sestra (upravni referent) mu radi na Općinskom sudu u Osijeku kao daktilograf. Ako bi ipak došlo do parnice, mogu li obzirom na te okolnosti tražiti izuzeće osječkog suda zbog moguće pristranosti?
  9. AnaBet

    Kleveta

    Samo želim da shvati da se ne može ponašati prema meni kako se njemu hoće bez posljedica a i nije mu prvi put da me tako ogovara pred nekim (imam svjedoke za to) samo što sam prvi put dosta kasno saznala za to. A i tko zna što je sve još govorio o meni.
  10. AnaBet

    Kleveta

    Nisam ostala uopće ostala u drugom stanju a i da jesam, dijete bi bilo njegovo jer je on zapravo jedini sa kime sam ikada imala odnose. Možda ovo i nije klasična prijetnja ali njegova sadašnja djevojka mi je poslala copy-paste onoga što je on napisao o meni: [23.01. 22:45] Ljubav <3: saznao sam da me varala i napumpao ju je drugi lik.. a ja sam bio uvjeren da je moje.. [23.01. 22:46] Ljubav <3: priznala mi je da je taj sex bio bez kondoma i da je on sigurno [23.01. 22:46] Ljubav <3: držala me 2 mjeseca u laži Nakon toga sam joj rekla da nisam niti sam ikada bila trudna niti sam spavala sa drugim osim sa njim što se ne bi moglo reći za njega nakon čega me ona tražila dokaz da je on meni "šarao" iza leđa. Ja sam njoj na to dala linkove profila ljudi koji mogu potvrditi moje riječi i ta poruka što sam vam u prethodnom odgovoru prenjela je zapravo produkt toga što sam joj dala ono što me tražila. P.S. Ona se meni prva obratila putem Vibera, moj broj joj je vjerojatno dao on
  11. AnaBet

    Kleveta

    Evo vam copy-paste poruke, već sam sve proslijedila odvjetniku putem maila ali ne odgovara NE ZNAM ZAŠTO MORAŠ BITI TAKVO GOV.. DA MI UNIŠTAVAŠ SVAKI TRENUTAK U ŽIVOTU.. JEDNOSTAVNO TI JE NE JAVLJAJ SE JER ĆE TI BITI GADNO AKO TINA POLUDI.. 1. NE IGRAJ SE S NJENIM ŽIVCIMA 2. NE IGRAJ SE SA MOJIM ŽIVCIMA ZNAJ DA NAKON OVOGA NE ŠALJEŠ PORUKE.. JER ĆU I JA PUKNUTI A ZNAŠ DA TI TO NEĆE BITI NI MALO DOBRO.. NAĐI SI NEKOGA KOGA ĆEŠ JE.... U MOZAK SVAKI DAN.. ODJ...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija