Jump to content

Marko07

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prigovor poslan, hvala drot13 i sivko na pomoci javim kako je proslo
  2. Nazalost ima jako dobro i autobusna i zeljeznicka...relacija je karlovac-zagreb...
  3. za a) imam iznad toga napisano VEZA: Prekršajni nalog PU zagrebačke, I. PPRP, Zagreb, posl. br. 511-19-44/5-OT-xxx/2018 od dana xx.01.2018. god. za b) budem izbrisao taj dio. Sto se tice potvrde od poslodavca, trenutno sam na BO i ne znam kako bi mogao do potvrde, mogu nesto umjesto toga?
  4. Onda bi ovako puno bolje izgledalo i mogu ovako poslati? Prekršaj u potpunosti priznajem i kajem se za njega, te Vas molim da mi ukinete zaštitnu mjeru oduzimanja vozačke dozvole te uvažite sljedeće: 1) Propust mi se desio zbog pogrešne procjene da se zbog vlažne ceste neću biti u mogućnosti zaustaviti na siguran način, 2) Iako se propust desio, brzina kojom sam vozio do trenutka prekršaja bila je dozvoljena i prema propisima, 3) Savjestan sam vozač koji poštuje propise te do sada nisam bio kažnjavan i 4) Vozačka dozvola mi je neophodna a razlog tome je stalno zaposlenje u Zagrebu, zbog kojeg svakodnevno putujem iz drugog grada. S obzirom da sam svjestan situacije te prekršaja kojeg sam počinio, molio bih vas da uzmete u obzir moju molbu uz navod da ću dati sve od sebe da se ista situacija više ne ponovi. U kuverti saljem 2 primjera prigovora i to je to? Jel potrebno kopiju Obaveznog prekršajnog naloga staviti unutra ili nesto drugo?
  5. Pozdrav, imao sam situaciju gdje sam prosao kroz crveno te upravo pisem prigovor pa me zanima moze koji feedback jel sve dobro? Takoder danas ga mislim slati ali nisam 100% siguran na koju adresu i na koga mora glasiti?? Prigovor: Poštovani, ovim putem podnosim prigovor na gore navedeni Prekršajni nalog kojim mi se na teret stavlja da sam dana xx.01.2018. god. u xx:xx sati u Zagrebu, Heinzelova, počinio prekršaj kažnjiv po čl. 59. st. 5. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, tj. da nisam zaustavio svoj automobil na crveno svjetlo na semaforu. Molim Vas da da mi ukinete zaštitnu mjeru oduzimanja vozačke dozvole te uvažite sljedeće: 1) Propust mi se desio zbog pogrešne procjene da se zbog vlažne ceste neću biti u mogućnosti zaustaviti na siguran način, 2) Iako se propust desio, brzina kojom sam vozio do trenutka prekršaja bila je dozvoljena i prema propisima, 3) Savjestan sam vozač koji poštuje propise te do sada nisam bio kažnjavan i 4) Vozačka dozvola mi je neophodna a razlog tome je stalno zaposlenje u Zagrebu, zbog kojeg svakodnevno putujem iz drugog grada. Vezano uz novčanu kaznu, molio bih vas da mi omogučite plaćanje iste u visine 2/3 kao što je to moguće u prvih 8 dana od primitka prekršajnog naloga. S obzirom da sam svjestan situacije te prekršaja kojeg sam počinio, molio bih vas da uzmete u obzir moju molbu uz navod da ću dati sve od sebe da se ista situacija više ne ponovi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija