Jump to content

mnm123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno, pa barem to rekao iz sazaljenja. Svo troje imam, a ovo se nece ponoviti, nisam si to ni smio prijustiti. Hvala svima jos jednom. Pozdrav.
  2. Još bi htio upitati da li postoji ikakva mogućnost da se ovih 6 mjeseci i 15 000 kn smanji po vašem mišljenju?
  3. Stvar navike nemože biti. Ne vjerujem ni količina alkohola. pio sam 3.5 sata cca, popio sam 4 jack-cole i 2 borovičke. jeo prije i nakon toga. Neznam , onda bolje da ne spominjem to jer vidim da vama zvuci tesko vjerojatno i da se izvlačim, a kamoli ne sudu pred kojim odgovaram. Onda mi ostaje da na sudu iznesem da mi je to prvi prometni prekrsaj u 10 godina od kada vozim , da se pokajem, da se nadam sto manjoj kazni posto mi za posao treba vozacka i da sam svojom neodgovornoscu doveo u pitanje svoju egzistenciju (prilzit cu opomenu pred otkaz i izjavu da mi treba vozacka), također da se moram skrbiti o majci s kojom zivim (tako da sam i njezinu egzistenicju doveo u pitanje). Da inace ne pijem cak i ne "izlazim" toliko. I da cu se pobrinuti da se vise nikada ne dogodi jer si to nemogu prijustiti. I nadat se nekoj nizoj kazni. Hvala svima na pomoci.Ako tko ima jos koji savjet bio bi zahvalan, dajete ga osobi kojoj cete zbilja pomoci i koja ovo vise nece raditi (ne nekome kome je svjjedno)
  4. Hvala na odgovoru. Evo danas sam dobio na poslu Izjavu da mi je za rad neophodna vozacka dozvola i pisanu opomenu pred otkaz. To bi predlozio sudu kao jos jedan dokaz da se kajem i da necu ponoviti prekrsaj (iako nista ne znaci zbilja vise necu ovo mi nije trebalo). Da li da spominjem cudne okolnosti i taj rezultat od 3.00 promila jer gdje god to spomenem mi govore da je to jako tesko moguce, pogotovo kada opisem svoje ponasanje i cinjenicu da se sjecam svakog detalja te veceri. Dan nakon ovoga sam se probudio bez ikakvim znakova da sam bio pijan dan prije, nije mi bilo slabo ni glavobolja, neznam kako da to objasnim. Ne bi htio suca isprovocirati, ali bi htio spomenuti to da mi nisu jasni ti rezultati. Takoder opet ponavljam pitanje po vasem misljenju , da li je bolje da sam idem ili da ide advokat samnom. posto igrom slucaja mi je obiteljski prijatelj, nisam covjek sa tolikim financijama da za prometni preksrsaj angaziram odvjetnika. ne bi htio da sud dobije taj dojam. Hvala vam unaprijed, svako misljenje cijenim.
  5. Pozdrav, molio bi pomoč i savijet. Proslu subotu sam zaustavljen i prihvatio sam alkotest. Napuhao sam 2,94. Ovo me jako iznenadilo , a vidio sam i na policajcima da im nije jasno, pošto sam se ja ponasao, a i osjecao u najmanju ruku ne toliko pijano. Pio jesam ali zbilja nisam u tolikoj mjeri pio jer koliko sam cuo od ljudi to je tesko moguce. Prije odlaska u auto sam svratio u pekaru i pojeo sendvic te normalno dosao do auta i normalno vozio. Puhao sam 2 puta za redom i prikazivalo je gresku na sta su mi rekli da mi je treci put zadnji da ne pusem kako treba, na to sam uzeo sve zraka sta sam imao i dusu ispuhao u aparat. Nudili su mi i ponovno testiranje na sta sam pristao , ali se od toga nije nista realiziralo te su mi samo predali zapisnik,obavjest i ostalu dokumentaciju. I isao sam sa svojim vozacem ca. Inace dizem utege i imam 107 kg te ne pijem cesto, sto barem po nekim pricama (ako su istinite) bi trebalo pomoci covjeku da manje napuse. Inace vozim od 18 imam 28 i nisam nikada imao nikakvih problema u prometu. Radim u firmi kao poslovoda na terenu te vozim radnike cesto, nemogu si prijustiti da mi oduzmu na dugi period vozacku. Takoder zivim s majkom koja je radio ostooporoze u prijevremenoj penziji te je ja uzdrzavam i vozim okolo. Svjestan sam sta sam si napravio i neznam sta dalje. Dobio sam poziv na sud u kojem u Obrazlozenju pise da bi trebao biti kaznjen sa 15 000 kn i 6 mjeseci bez vozacke. Oboje mi zvuci strasno. Pise da mogu dostaviti pisanu obranu. Inace imam obiteljskog prijatelja odvjetnika koji kaze da bi on umjesto mene isao na sud. Molim za savjet jer vidim da se ovdje moze dobiti koja dobra pametna rijec. Da li da pisem prigovor u kojem se kajem i trazim da mi se smanji kazna i da u njemu spominjem ove cudne okolnosti alkotestiranja ?(ne da ih pobijam vec samo spomenuti kako ne shvacam tako viskou koncentraciju alkohola, na tako malo konzmiranog alkohola i normalno ponasanje i osjecaj, sto bi mogli i policajci potvrditi) Ili da cekam sud i odem tako u zivo, bez odvjetnika ili sa odvjetnikom i da li ako pisem sudu prije nego odem tamo fizicki ce oni to prihvatiti kao obranu i presuditi, posto bi htio ici na sud i pricati sa sudcem. ispricavam se na dosta kaoticnom pisanju i mnostvu pitanja, ali sam rastresen.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija