Jump to content

kity

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. u ugovoru stoji: PRODAVATELJ OVLAŠĆUJE KUPCA DA NA OSNOVI OVOG UGOVORA A BEZ NJEGOVA DALJNEG PRISTANKA KUPAC UPIŠE PRAVO VLASNIŠTVA ZA CIJELO NA SVOJE IME (...) PRODAVATELJ SE TAKOĐER OBVEZUJE ODMAH NAKON ŠTO BUDE IZVRŠENO ETAŽIRANJE POTPISATI ANEKS KOJI ĆE OMOGUĆITI UKNJIŽBU KUPCA KAO VLASNIKA STANOVA. etažiranje nije izvedeno, niti će biti, aneks nije potpisan...
  2. angažirali smo pravnika jer želimo odustati od prodaje, pa me zanimalo da li se ti kupci mogu uknjižiti na vlasn. list. U ugovoru stoji da kupac kupuje stan u potkrovlju zrade na zapadnoj strani, gledano sa stepeništa ulaz lijevo, na čestici xxx. ne može se etažirati jer zgrada nije u cijelosti u skladu sa građevinskom.
  3. u kuci smo prodali stan, točnije jedan apartman na trećem katu., kuca nije etažirana. da li se kupac s ugovorom o kupopordaji može upisati na vlasnički list kao vlasnik tog apartmana?
  4. otac je ugovorom o kupoprodaji prodao jedan stan kupcu. sad ga želi poništiti. ali kupci ne žele. planiramo tužbu-da li se može vadit na bračnu stečevinu budući da majka nije ništa potpisala a stan je stečen u braku?
  5. prije par mjeseci potpisao sam ugovor o prodaji stana. kupac mi je dao pola noAvaca a pola još ne. u ugovoru ne stoji ništa vezano za mogućnost otkaza ugovora.ja sam se sad predomislio i ne želim prodati, tj. vratio bi novce kupcu i otkazao ugovor. Da li je to moguće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija