Jump to content

imam nadimak

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala ti. Jel netko drugi zna dal sam duzna snosit novcane kazne za sina koji napuni 18. ako je osudjen kao maloljetnik?
  2. Ali dok je on maloljetan ja sam duzna snositi njegove novcane kazne ili?
  3. Znaci, ako obavijeste sud cijela moguca je cijela procedura iz pocetka i nova kazna (ovaj put nismo dobili novcanu jer je sutkinja rekla da u pravilu maloljetnicima ne daju novcanu jer si za istu ne mogu zaradit)? To sam jos htjela pitati, kakve su posljedice ukoliko bude izbjegavao rad (to smo danas dogovorili, treba krenuti od subote, ali obzirom da radi probleme i ignorira sve sta mu se kaze strah me je i brinem se da nece ni na to ici). Luda sam vec
  4. Postovani, Trebala bih odgovore na par pitanja. Naime, moj sin (maloljetnik, 17 godina) je uhvacen kako konzumira marihuanu. Prosli smo vec sud, i uz dobrotvoran rad mora ici na testiranje urina 13 puta, svaki tjedan. Vec dva puta nije otisao na testiranje (iako sam ga podsjecala da ode), pa sam morala zvati ponovo da mu daju druge termine na koje je isao. Moja pitanja su sljedeca: - dal moze imati kakvih posaljedica zbog tih neodlazaka iako zatrazim drugi termin? - koliko se dugo vidi u urinu dal je konzumirao? - kakve su posljedice i koja je procedura ako mu test na urin bude pozitivan (jer sam poprilicno sigurna da i dalje konzumira, i onda ne ode na testiranje da test ne bude pozitivan) Ne znam dal je relevantno, ali 18 godina puni za 3 mjeseca.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija