Jump to content

Lunni

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam na svemu što ste mi predložili,ići ću na obvezno savjetovanje pa za dalje vidjeti kako će biti i kako će u czss reagirati...Nadam se da će shvatiti koliko je situacija ozbiljna,jer samo govore da dijete treba imati i majku i oca,a to i znamo...al situacija je nažalost drugačija.
  2. Što vi mislite/predlažete je li bolje ići na to obvezno savjetovanje u czss ili ipak ne? Neznam što će oni napisati u izvješću za sud i koliko je to važno za sudsku odluku. Ili samo da napišem dopis o cijeloj situaciji...
  3. U czss nisam još ništa konkretno ni uspjela napraviti,već sam sam u početku razočarana. Ispričala sam im sve o čemu se radi ( prijetnje bivšeg muža te da je to sve iz domene obiteljskog nasilja) i tražila da zaštite dijete. Međutim oni nas šalju na obvezno savjetovanje i "gura"mi papir o zajedničkoj roditeljskoj skrbi (što ja ne želim jer me i strah za dijete,jer bivši muž ima zabrane prilaska meni a tako i djetetu) da bi mi soc.radnica na kraju rekla da ako se tu ne uspjemo dogovorit, onda ide na sud pa ce bolje proc tko ima boljeg odvjetnika...jednostavno nemogu vjerovat.
  4. Hvala vam na savjetima,sutra idem u czss pa cu im reci...neznam za sada sto ocekivati od njih jer mi je prvi razgovor sa soc.radnicom.
  5. Razvela sam se sa mužem prije rođenja djeteta,zbog nasilnog ponašanja i prijetnji ubojstvom tada nerođenom djetetu i meni. Prijavila sam ga na policiji i vodi se kazneni postupak. Sada je dijete rođeno i on stvara probleme,od imena djeteta i traži prava preko djeteta jer nije državljanin RH. Strah me je za život djeteta,mene i ostale moje obitelji. Što da radim,želljela bi i pokrenuti postupak za potpuno skrbništvo kako bi zaštitila dijete,maksimalno koliko je god moguće? Ako netko ima savijet ili je imao sličnu situaciju, svi su savijeti dobrodošli,hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija