Jump to content

MirePire

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MirePire objavio

  1. Pozdrav ekipa, dali bi netko bio toliko ljubazan da mi pošalje šprancu za prigovor na Prijedlog za ovrhu temeljem vjerodostojne isprave Radi 110,00 kn ( parking karta ) + sp, odnosno sada 686 kn. Ne želimo izbjeći plaćanje parkinga u iznosu od 110 kn i to smo platili kada smo primili prijedlog za ovrhu, međutim budući nismo zaprimili račun nismo ni znali da ga trebamo platiti. Radi toga se dogodio propust. Što mislite dali je ovo u redu i dali će proći ? Ako račun nije poslan preporučenom pošiljkom , mislim da se ne može dokazati da smo ga zaprimili ? Hvala na pomoći Pozz
  2. Samo hrabro kod suca i sa stavom - 'Pa što vi mislite da bih ja na takav način ugrozila sebe i ostale sudionike u prometu. Da prođem kroz crveno svjetlo ?! dodajte da je to nečuveno, vozili ste 30-40 na sat jer se nije ništa vidjelo' Ja ne bih savjetovala priznavanje krivnje.. Ok možda se upalilo crveno ali.... vi niste osoba koja prolazi radi adrenalina kroz crveno svjetlo imate 55 i slabo ste vidjeli ! Eto meni je upalilo.. i to je sutkinja baš pogledala u mene značajno kad sam to ispalilai rekla kakvim se glupostima oni bave. Svakako sretno !
  3. Meni se dogodila ista stvar. U Dubrovniku , veljača, pada kiša zima nigdje nikoga na cesti .. negdje oko 5-6 predvečer. Prođem za kolonom na semaforu kad iza mene rotacija Stanem i pitam aaaa ??? nisam imala pojma o čemu se radi.. Oni meni da sam prošla crveno. Ja se nasmijala, ma kao 'da da sigurno jesam opaka.. ' Na to mi jedan odgovara - prolazak kroz crveno svjetlo 3000 kn vozačka dozvola 3 ili 6 mjeseci. Ja još uvijek ne vjerujem gledam u čovjeka izgubljeno očekujem neku šalu ali ništa. Već me panika oprala pa se sjetim napomenuti ih da sam u posjedu vozačke dozvole već 10 godina i da nemam niti jedan prekršaj u tom razdoblju pa nebih nikada tako ugrozila sebe ili ostale u prometu da prođem kroz crveno svjetlo ! Makakvi šarm 0 bodova,. Svakako nakon par mjeseci sam pozvana na očitovanje na sud. I ja mrtva hladna govorim sutkinji : Ma mislim to je smješno, pa da su mi pisali pojas ili neznam što mobitel dok vozim , ali da sam prošla kroz crveno svjetlo na semaforu to je smiješno. Vozila sam u koloni par auta i mi smo bili jedini na cesti daj hladni kišni dan. Uz kolege prometne policajce. Žena se smije , kaže a stvarno čime se mi moramo bavit...I presudi meni u korist.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija