Jump to content

Dadda

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Dadda objavio

  1. Puno vam Hvala svima na pomoci. Razjasnili ste mi sve sto me zanima. Bacam se na pisanje. Prvi prigovor a nadamo se i zadnji kojeg moram pisati. Lijep pozdrav svima i zelim sto manje kazni i prigovora ?
  2. Da pise koja postaja. U desni kut prigovora mogu onda napisati : PREKRSAJNI SUD putem Policijske uprave Kc-kz zupanije Postaja prometne policije Koprivnica Trg Eugena Kumicica 18 Koprivnica A kome onda saljem? Postaji ili sudu? Koga na koverti moram navesti jer sam citala malo kod vas da to ide u postaju i onda oni to salju na sud. I pise u dva primjerka?
  3. Pise mup rh policijska uprava nase zupanije. I malo me zbunilo pise nadleznom sudu da se zalimo a od njega nije doslo. I nigdi ne pise koji sud. Vjerujem u nasoj zupaniji. Al dok podnasam prigovor dal pisem adresu suda ili ppp? I da proslo je minimalno tri mozda i vise. A ono prije godinu dana to je bio slikan i poslano doma na adresu kazna. Bez zaustavljanja.
  4. Pozdrav, vezano uz ovu temu, trazim savjet. Supruga su pred dva tjedna zaustavili 2 km od kuce i napuhao je 0,59. Dobio je doma rjesenje 2100 kn i mjesec dana bez vozacke i jedan kazneni bod. Pisali bi prigovor a sta da napisemo? Inace doslovno su skocili za njim ko zecevi iz grmlja. Vjerojatno su negdi u mraku stajali i cekali. Nije ucinio nikakav prekrsaj u voznji da bi im bio sumnjiv za zaustavljanje i vozilo je tehnicki ispravno. Za alkohol nije bio kaznjavan 3 godine i to je bio jedan promil, a pred godinu dana je imao prekoracenje brzine sto je platio. Sad me zanima da spominjamo to u prigovoru za nacin zaustavljanja ili da samo prizna krivnju? Al stvarno je to previse. A vozacka mu je neophodna. Ja sam oboljela od karcinoma pred tri godine a imamo troje maloljetne djece koje treba vozit u skolu i na treninge...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija