Jump to content

iriss

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. može netko reći nešto više o spomenutom studijskom dopustu, neka iskustva ili sl.?
  2. pronašla sam još nešto: http://www.uprava.hr/?A=studij za neplaćeni studijski dopust na ovoj stranici samo se ovo navodi: "U slučaju neplaćenog studijskog dopusta status državnog službenika uređuje se rješenjem."
  3. i mene zanima nešto o toj temi. nigdje nisam pronašla na koliko dugo radnik može tražiti neplaćeni dopust i da li razlog mora biti dobro obrazložen odnosno "dovoljan" da se neplaćeni dopust odobri. i tko to odobrava? konkretno, išla bi u inozemstvo na godinu dana učiti strani jezik, a radim kao referent u drž.službi više od 5 godina.
  4. radim na opcinskom sudu, a htjela bi se preseliti u zagreb, na bilo koje radno mjesto u struci. pa me i općenito zanima kakve su plaće u zagrebu
  5. hvala na odgovorima! moram priznati da sam očekivala drugačiji odgovor i da sam malo razočarana ali nešto sam načula da ako se sud vodi kao veliki/manji sud ima neke razlike u plaći?
  6. može mi netko reći kolike su plaće državnim službenicima u hrvatskoj? i zanima me da li su u zagrebu veće plaće u državnoj službi nego u ostalim gradovima? konkretno, završila sam srednju školu, imam 7 godina staža i plaću oko 3.400 kn. da li bi u zg imala veću plaću ili istu?
  7. knjiga je iz 2006, al zakon iz 95 ali vjerovat ću tebi
  8. za žigove, u knjizi piše Ministarstvo uprave, koje ne postoji
  9. ja imam dva pitanja: tko uništava žigove? što znači neposredna provedba zakona? a ti cavvo uči i EU i budi sretna ako ne budu to pitali
  10. možda će detaljnije ispitivati o izborima budući je to sad aktualno
  11. pitanje za one koji su ga položili nedavno: da li npr. o Vladi, nacionalnim manjinama, financiranju jedinica lokalne samouprave, o ustrojstvu ureda državne uprave u županijama pitaju samo osnovno, a službeničke i uredsko i sl. malo detaljnije?
  12. ništa se nije složilo, jer sam tek prije dva dana počela učiti!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija