Jump to content

Mr_X

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mr_X objavio

  1. Poštovanje, da li me netko može uputiti kome se obratiti u vezi slijedećeg problema: na parceli do moje je postavljen građevinski kran koji se okreće iznad moje parcele i iznad obiteljske kuće. Nitko nas ništa nije ni pitao. Kojim je to uredbama regulirano i kome se žaliti , jel nije mi svejedno da se ruka građevinskog krana okreće iznad moje kuće. Hvala na svim odgovorima
  2. Svaka čast na uspjehu! Iskreno,dvije godine su užasnoooo dugo razdoblje... Ako se smije znati kolko često prema sudskoj presudi smiješ vidjeti sina?
  3. Hvala na odgovoru. Svu snagu i jesam usmjerio na to samo da vidim sina,ni na šta drugo,jer se brak više nikako ne može očuvati. Samo da navedem,žena hoće da joj isključivo dajem novac na ruke,što ja nikako ne želim,jer ona poriče sva moja dosadašnja davanja,unazad skoro godinu dana,što nit ja nit ona ne možemo dokazat,jer sam joj sve novce davao na ruke,pa prema tome ne znam na koji bi način mogao uplaćivat za svog sina,a da on to dobije? Inače vjerujem da želi primat novac isključivo na ruke samo zato da bi mene što više isprovocirala jer njoj financije nisu nikakav problem,pošto joj je otac direktor,majka profesorica,a i ona sama ima dobru plaću.
  4. Hvala lijepo na iscrpnom odgovoru. U mom slucaju,nazalost vjerojatno nece biti nikakvog sporazumnog dogovora oko nijedne teme,pa tako i vidjanja djeteta,jer moja supruga pod utjecajem svojih roditelja nastoji da mi svim silama onemoguci to druzenje,iz nekih meni nedoukucivih razloga. Upravo zbog razloga kojeg spominjete,da se brakorazvodna moze oduziti na jako dugo razdoblje te i cinjenice da se glavna rasprava vjerojatno nece odrzati prije pocetka iduce godine,zanima me dal se nesto moze poduzet neovisno o brakorazvodnoj? Prema institucijama ove drzave potrebno se razvest da bi otac smio vidjet svoje djete,u protivnom nema nikakva prava,ako grijesim slobodno me ispravite? Hvala jos jednom na podrsci,izrazom da cu poludjet htio sam reci da se osjecam jadno,bespomocno i uzasno zbog toga sto si neki(konkretno,zenini roditelji) uzimaju za pravo da budu iznad zakona i da im nitko nista ne moze.
  5. ...jer cu poludjeti...Situacija je veoma kompleksna i dugo bi trebalo da je objasnim.U veoma kratkim crtama.Moja supruga je rodila prosle godine u rujnu.Raznim manipulacijama sa mnom i sa mojim popustljivim karakterom izbjegavala je sa nasim djetetom doci zivjeti kod mene sve do svibnja ove godine.Tad je dosla ,ostala 10 dana da bi se pokupila i otisla kod svojih roditelja... Problem je sta ona meni vise ne da vidjeti dijete,iako smo jos u braku(dala je zahtjev za brakorazvodnu,ali jos nije bila glavna rasprava).Ona,skupa s njenim roditeljima se ponasa poput nekakvih bogova ,odredjuje meni kad cu vidjet maloga i dal cu ga uopce vidjet.od pocetka srpnja svog sina sam vidio samo 5 puta,svaki put po sat vremena.Obratio sam se centru za soc. skrb,oni su rekli da nista ne mogu(nemaju nikakve ovlasti),obratio sam se policiji,oni su intervenirali i rekli da nista ne mogu(dijete je zatocenu u stanu zeninih roditelja),takodjer sam podnio kaznenu prijavu drzavnom odvjetnistvu(clanak 210. kaz. zakona) no oni su je odbili s nekakvim sebi svojstvenim tumacenjem zakona. Molim Vas da mi ako je ikako moguce pomognete sa nekakvim savjetom sta da ucinim,jer od drzavnih institucija ne mogu vise ocekivat nikakvu pomoc,iscrpljen sam od hodanja po raznim ustanovama,a za odvjetnike novaca nemam...Sve sto zelim je vidjet svoga sina.... Molim za neki savjet:.. Beskrajno Vam hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija