Jump to content

Vlado1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A što napisati ako nemaš staro porezno Rješenje. Bio sam pitati u poreznoj i rečeno mi je da je najveći dio otišao u zastaru (ja imam poreznu karticu za 2001. i 2003.) Osim toga rečeno mi je da će oni takve zahtjeve odbacivat. I što sad? Čini mi se da nas je naš poslodavac, a i sindikalci koji su nas savjetovali da povučemo tužbe lijepo za….li.
  2. To me i zbunjuje. Od počinjenja prekršaja pa do pokretanja prekršajnog postupka je prošlo više od godine danam, a čl 76. Zakona o prekršajima kaže: (1) Prekršajni postupak ne može biti pokrenut kada protekne jedna godina od dana počinjenja prekršaja. Zbog toga mi nije ništa jasno. Molim savjet.
  3. Moj maloljetni sin dr. njegovi prijatelji su 22.10.2006. god. narušavali JRM. 02.11.2006. god. nadležna Policijska postaja je protiv svih učesnika podnjela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz čl. 13. ZPPJRM-a. Danas (13.11.2007) sin (dobio sam i ja kao roditelj) je dobio poziv kojim se 29.11.2007. poziva na glavnu raspravu. Zanima me dali je tu nastupila relativna zastara, s obzirom da je od počinjenje prekršaja prtoteklo više od godine dana. Ako je zašto nas pozivaju? Zar nisu trebali donijeti rješenje o prekidu prekršajnog postupka zbog zastare?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija