Jump to content

Walenikino

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Walenikino objavio

  1. Zdravo! Ja bih možda i opisao što se zapravo dogodilo, ali moram priznati... sram me...:-( Ipak, odvažio sam se i ipak ispričao policajcima što mi se dogodilo, premda su priznali da će teško pronaći tu osobu. Kako god bilo, drago mi je što ― ako slučaj dođe do suda ― smijem "apelirati" da kazna bude blaža. Baš kao što ste opisali, ja jesam oprostio počinitelju i to je zapravo bilo jedino što me mučilo. No to što sam oprostio, ne znači da ću zaboraviti taj događaj.

    Hvala Atomicu95, Nidi i G-manu! Mnogo ste mi pomogli.

  2. Dobar dan! Nadam se da će mi netko moći pomoći jednostavnim savjetom. Drago mi je što postoji ovakav forum na hrvatskom.

    O čemu se radi? Dakle, u subotu mi se dogodio jedan incident te sam jučer ujutro otišao u policijsku postaju i prijavio jednu osobu za silovanje, premda mi na početku nije bilo jasno radi li se doista o tom kaznenom djelu ili nekom drugom. Ipak, nakon što me saslušao, policajac je rekao: "Da, to je silovanje." Podnijeta je prijava, premda iskreno sumnjam da će policija uspjeti išta učiniti. Kako god bilo, danas ujutro sam razmišljao o mogućim posljedicama za tu osobu te mi je sad nekako žao jer se radi o siromašnom muškarcu koji možda može završiti u zatvoru, a to će mu uništiti život — ako već ionako nije uništen. Stoga me zanima — imam li pravo povući prijavu i postoji li rok za to? Zahvaljujem unaprijed na svakom mogućem odgovoru!

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija