Jump to content

Danijel Zalac

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok.hvala na odgovoru.nije meni cilj progon bratica nego eto da oborim taj razvod.a recite mi jos samo jednu stvar. To sto je sud postavio od moje tetke sina da zastupa moju majku na sudu, zar nije moguce na osnovu toga oboriti razvod.ipak je on blizak rod sa mojim ocem.
  2. Ja samo zelim da ponistim taj razvod.zar u hrvatskoj zastarijeva kazneno djelo? ne znam zasto se otac bez znanja majke razveo i nije mi jasno kako jedna drzava moze razvesti brak sklopljen u drugoj bez potpisa.ali opet kazem da stojim do toga da to nije bilo u nadleznosti RH.
  3. Imam jedn problem i zamolio bih vas za savjet. Ovako.Moja majka i otac su se vjencali u SFRJ u beogradu sedamdesetih.I za vrijeme domovinskog rata otac je samnom i dvoje brace bez znanja majke prebjegao u hrvatsku iako je majka bosanka po narodnosti.nije je poveo.ona je tad sve uredno prijavila (1989).Nakon nekih 5 godina u hrvatskoj otac se bez znanja majke razveo u hrvatskoj iako je brak sklopljen u beogradu.otac je imao odvjetnika a majci je dodjeljen za branioca sin od oceve sestre.i on je dao lazni iskaz da mi je majka alkoholicar i da joj se ne zna adresa iako mama nikada nije mjenjala adresu na kojoj je i danas.e sad mene zanima dali je potrebno podnjeti tuzbu za lazno davanje iskaza sudu protiv branioca moje majke (sin sestre moga oca) ili mozda za sukob interesa branioca moje majke.otac je preminuo 2004. Unaprijed zahvalan. Danijel Zalac
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija