Jump to content

gigom

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. gigom

    najmoprimac

    Poštovani molim Vas pomoć. Kako dokazati da najmoprimac zadnjih šest godina ne živi u stanu već živi izvan Hrvatske. Hvala !
  2. Zaštićeni najmoprimac plača ono što mu je grad odredio kao najamninu, a pričuvu plačam ja. Tako da dobijem na kraju 100kn, za stan od 130m2; zaista dobit da glava boli.
  3. Radi se o zaštićenom najmoprimcu koji radi u stanu što hoće; ruši,pregrađuje dovodi u stan na stanovanje djelove svoje obitelji, a sud i suci se prave ludi već 14 godina.
  4. Poštovani molim da mi netko pojasni ovo. Vlasnik sam stana u 100% vlasništvu sa urednim papirima i vlasničkim listom. U stanu imam najmoprimca s kojim nemam ugovor jer se sudimo oko iseljenja i sada najmoprimac prijeti upisivanjem sebe kao vlasnika na moju nekretninu. Kako je to uopće moguće ili je u našem sudstvu sve moguće!?? Hvala na svim odgovorima !
  5. Nemam nikakav ugovor sa najmoprincem jer smo na sudu i nisam potpisao nikakav ugovor sa njim.
  6. Molim Vas da mi netko odgovori da li zaštićeni najmoprimac bez mojeg znanja smije postaviti klima uređaj u stanu bez mojeg znanja ili mu to zakon dozvoljava. Također da li smije useliti kompletnu obitelj svoje kćerke (suprug i dijete ) bez mojeg znanja. hvala !
  7. Sudski proces se već vodi 12 god. To su nova saznanja do kojih sam nedavno došao. Najmoprimac je tužena osoba. Hvala !
  8. Molim Vas što učiniti sa žaštičenim najmoprimcem koji je na sudu dao pismenu izjavu da ne posjeduje nikakvu nekretninu, a zatim se pokaže da u istoj županiji posjeduje kuće, zgrade njive i vinograde. Unaprijed hvala !
  9. Vlasnik sam stana u kojem je najmoprimac sa kojim nisam potpisao nikakav ugovor jer vodim sudski postupak za iseljenje iz stana što traje već 12 godina. Stan nikada nije bio nacionaliziran, pa ipak je stanar dobio od grada ugovor o statusu zaštićenog najmoprimca. Na sudu su podastrijeti dokazi o imanju firme u stanu, rušenju i pregrađivanju stana, ali ništa ne prolazi sve parnice se gube. Jednostavno ne znam što dalje. Da li je tako i u Europi da se ne priznaje pravo na privatno vlasništvo.Što mi je činiti dalje!??? Molim pomoć i savjet. HVALA !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija