Jump to content

klema76

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je klema76 objavio

  1. Evo jos par pitanja od subote... Ustav Ima li predsjednik pravo veta?(ne, nema pravo zadrzavanja zakona, samo moze poslati na US) Imunitet zastupnika? Pucki pravobranitelj, tko moze do njega i kako? SDU Ustroj ministarstva? Tko su celnici, zasto je ministar u prednosti u odnosu na ostale celnike? EU Cije interese zastupaju zastupnici u parlamentu? Kako sjede na sjednicama?(po strankama) Lokalna, sluzbenicki Tko potpisuje rjesenje o rasporedu na radno mjesto u drzavnoj a tko u lokalnoj?(u lok procelnik jer su sada oni celnici tijela) Kome se zali na rjesenje o rasporedu u drzavnoj sluzbi a kome u lokalnoj? (u drzavnoj Odboru za DS a u lokalnoj gradonacelniku) Koliko ima gradova a koliko opcina? ZUP, ZUS, uredsko Novina u ZUPu u nacinu pokretanja UP?(javna objava) Oblik rjesenja? Prigovor? Tko moze biti tuzitelj, tuzenik i zainteresirana stranka? Klasa, urbroj?
  2. Tanja-Tanja čestitam! Samo dva tjedna! Ljubomorna sam... Mozes li mozda poslati tu skriptu na mail perica76@gmail.com Puno hvala!
  3. Ok, onda je po tome mjesec i 2 tjedna jer sam kod tog poslodavca 3 godine. Hvala
  4. Zašto baš 2 mjeseca, po čemu se to gleda?
  5. Planiram dati otkaz zbog prelaska na novi posao i sada me zanima koju duljinu otkaznog roka moram ispoštovati. U ugovoru (koji mi je dan tek 3 tjedna nakon što sam počela raditi i već dala otkaz na prethodnom poslu) je kao vrijeme trajanja otkaznog roka navedeno 3 mjeseca. Ugovor nije posebno sastavljan već je onaj obrazac tipa popuni kućice, valjda iz NN. Firma nema kolektivni ugovor. U njoj sam zaposlena 3 godine. Koji je minimalni otkazni rok koji bih mogla iskoristiti a da sve bude "čisto".
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija