Jump to content

namamime

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I tebi zelim da sto bezbolnije rijesis svoj problem.
  2. Na ugovoru je potpis onoga tko prodaje auto, tj. opunomoćenika, ali mi je prilozio ovjerenu punomoc. Inace rijesila sam problem, covjek je napravio novi ugovor i uspjesno sam odjavila auto. Jos samo da obavim ostatak posla sto je lakse jer to radim u svom gradu.
  3. Moram priznati da je tvoj problem veci, ja barem nisam nista potpisala, a kotaktirala sam pravu vlasnicu vozila koja mi je rekla da mi je "muz" kupio auto, znaci da nije ukraden.
  4. Kupila sam rabljeni automobil od osobe koja nije vlasnik nego ima punomoc od vlasnika. Isplatila sam ga u cjelosti, dobila saobracajnu, knjizicu vozila, servisnu. Slijedeci dan mi je postom poslao svoju punomoc ovjerenu od biljeznika i kupoprodajni ugovor isto potpisan i ovjeren. E sad, otisla sam u stanicu za tehnicki pregled i tamo da se raspitam o daljoj proceduri i tamo su mi rekli da ugovor nece proci u policiji jer je kopija. Naime, sam obrazac je fotokopiran, ali tekst ugovora i ovjera biljeznika (pecat) nije fotokopiran. 1. Da li je ugovor valjan? 2. Da li ja osobno mogu s tim ugovorom ako je valjan odnijeti tablice i odjaviti vozilo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija