Jump to content

Orsa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jesi li pokušao s njime dogovoriti da odmakne košnice? Ako ne možete naći zajednički jezik, pokušaj se obratiti HRVATSKOM PČELARSKOM SAVEZU. Koliko znam, pčele se ne smiju držati negdje gdje nekome čine štetu.
  2. Bio si u pravu...Herostrat ... a mi mislili da ipak ima pravde u Lijepoj našoj. Sad smo dobili konačno rješenje -negativno, s uputom o pravnom lijeku - upravni spor! I još nam rekli da imamo dobrih osnova za pokretanje!??? Zašto nisu odmah odradili posao kako treba? Znate li kakva je praksa, koliko traju upravni sporovi u Zg? Ako i dobijemo spor, hoćemo li dobiti dozvolu za gradnju ili se sve opet vraća uredu koji je već rekao svoje? Ima li šanse riješiti to za ovog života?
  3. Doznali smo da je izdat naputak za izračun. KAKVA je zakonska snaga NAPUTKA? Sam naziv - naputak - mene asocira na: napravi tako ali možeš i drukčije.
  4. Prošla sam taj dio. Ne upuštaj se sama u takve "poduhvate", greške su nepredvidive i sigurne. Potraži razumnijeg odvjetnika (ima ih), možda ti i koji susretljivi javni bilježnik može pomoći. Uglavnom, potraži ČOVJEKA u pravom smislu riječi.
  5. Postoji li egzaktno tumačenje kako se izračunava - 5000 m2 neizgrađenog građevinskog zemljišta unutar građevinskog područja – vezano za Uredbu o zaštićenom obalnom pojasu? Naime, od najnižih do najviših službenika Ministarstva graditeljstva – svaki to tumači drukčije. Jedino zbog te uredbe ne možemo dobiti lokacijsku dozvolu na zemljištu udaljenom od mora 5km!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija