Jump to content

MARIO334

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Protustranka je tražila ključ i nije ga imala neko vrijeme, ali ga je dobila prije prodaje stana. A tužbeni zahtjev je da me protustranka tereti prema članku 165.st 1. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Postupak se vodi pred Općinskim građanskim sudom još od 2020, tako bar kaže protustranka ,
  2. Stan je nedavno prodan, ključ je predan , ali i dalje me druga stranka tereti da sam nepošteni posjednik i da i dalje moram platiti mj. iznose , jer u tom periodu nije imala pristup u stan.. Da li sam dužan sve to platiti, jer ipak recimo kao što je Crnimrav napisao mogla si je pozvati nekog bravara i ući u stan, bez obzira da li ja to branio ili ne..
  3. Pozdrav. Temeljem ugovora o doživotnom uzdržavanju dobio sam jednu polovicu stana. Stan nisam koristio. Nisam živio u njemu niti jedan dan. Drugom stanaru, nasljedniku druge polovice stana , nisam dao ključ da može ući u stan. Temeljem toga druga stranka , tj. odvjetnik me tereti da sam nepošteni posjednik cijelog stana. Da bi joj trebao platiti mjesečne iznose , tj. najamnine za stan. Da li sam ja to dužan platiiti?
  4. Piše da za sve vrste otkaza (redovno, izvaredno, radnik otkazuje ili poslodavac) , rok iznosi prema ZOR-u.
  5. Dobar dan. Radim kod poslodavca na sklopljen ugovor o radu na određeno vrijeme preko agencije za zaposlenje (posredovanje u zapošljavanju), ali sam još na probnom roku od 7 dana. Više ne želim raditi. Što napraviti da ne moram odrađivati otkazni rok? i da li ga moram ako sam još uvijek na probnom roku ? Pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija