Jump to content

Mario977

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Evo mene opet. Imam jos jedno pitanje. Jedan od mojih suputnika trazi od osiguranja odstetu,na sto normalno ima pravo preko moje police. Moje pitanje je,posto sam imao 0,33 promila,tj. 0,23 s tolerancijom,da li postoji mogucnost da osiguranje trazi od mene da im vratim novce koje oni njemu isplati jer sam imao alkohola ?
  2. Onda nemam sto drugo nego probat malo to pozuriti da sto prije se rijesi. Bit ce malo teze nego sto bi bilo da se to nije dogodilo,ali bit ce valjda i ovako dobro,iz svoje koze se ne moze van.
  3. Mozda ce vam zvucati glupo,ali od malena me to zanima,sportas sam i cijeli zivot sam aktivan i u planinarenju,hrvanju,... Dosta clanova uze i sire obitelj mi je sto aktivno,a sto prije bila u vojsci i policiji, i jednostavno me to zanima i privlaci. Nedavno sam zavrsio i fakultet pa sam se nadao i casnickom cinu jednog dana. Ali eto,trenutak nepaznje i dogodi se nesto sto te koci i usporava bezveze.
  4. Hvala vam,puno ste mi pomogli! A eto ne znam sto da vam kazem,nikad nisam imao nikakvu nesrecu i uvijek sam pazio i drzao se pravila. Ali dogodi se taj trenutak nepaznje i nerazmisljanja i zlo se brzo dogodi.
  5. Po kojem od tih kaznenih djela bi trebao biti osuden,nigdje se ne spominje promet u tome clanku? Oprostite ako ispadam blesav,ali eto.?
  6. Hvala. Vi znaci smatrate da nakon toga nebi trebalo biti problema pri ulasku u djelatnu sluzbu?
  7. Jel onda protiv mene ide kaznena prijava protiv zivota i tijela?
  8. Pozdrav, Ovako,trebao bi ici na sluzenje vojnog roka za mjesec dana i nakon toga sam se nadao ostanku u vojsci. Medutim prije par dana sam skrivio prometnu nesrecu. Zaspao sam za volanom i pri brzini od 50 km/h udario od stjenu i prevrnio se na krov. Dva putnika imaju teze tjelesne ozljede,iako nisu nista prestrasno ozljedeni tako je u bolnici okarakterizirano. Napuhao sam 0,34 promila. I sada mene zanima hocu li moci pristupiti vojsci ako ce se protiv mene voditi kazneni postupak. Znam da se radi krade,tuce i takvih stvari ne moze pristupiti,ali ne znam da li se ovo razlikuje od toga,jer je pocinjeno slucajno tj. nenamjerno. Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija