Jump to content

yoko

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je yoko objavio

  1. Hm, a što bi se dogodilo da obrt koji ima izjavu vlasnika da se dopušta sjedište bez naknade iznajmljuje stan (što može biti jedna od djelatnosti obrta)? Dakle, ne vlasnik stana već obrt koji tamo ima sjedište... Da li APN ima načina da to sazna ako se u ugovoru o najmu ne spominje vlasnik i da li je u tom slučaju vlasnik u prekršaju?
  2. Nisu, bar uz moju prisutnost. Da li je moguće da su ih zvali naknadno? Mada je voditeljica rekla da će tužba ići ako se ponovi.
  3. Poštovani, I ja sam uhvaćen u krađi u sparu za iznos od 348kn. Bilo je iz nužnosti no neće se više nikada ponoviti. Roba je vraćena i rekli su mi da će me tužiti ako se ponovi no skenirali su mi osobnu (onim aparatom kakav koriste ZET-ovci). Trebao bih uskoro aplicirati za posao u državnoj firmi pa me zanima da li će ovo biti igdje zabilježeno van njihove evidencije, tj. vidim po drugim temama da se spominje da se ovi podaci mogu naći "sigurnosnom provjerom". Što to točno znači? Također, volio bih čuti da li je bilo posljedica za gospođu kojoj se dogodilo isto. Velika lekcija, neće se ponoviti a izbjegavat ću njihove trgovine, nisam znao da to ide iz džepa prodavača, inače se ne bi dogodio...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija