Jump to content

aleksandra

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim za pomoć , Ja sam potonji vlasnik nekretnine a vlasnikom postajem isplatom tražbine vjerovnika (upisan je kao prvi vlasnik na temelju fiducije) bivšeg vlasnika nekretnine a čiji sam dug preuzela kod kupnje i to navela u kup. ugovoru,Trenutno nisam u fin. mogućnosi dug isplatiti i spremna sam da nekretnina ide na dražbu a koju je pokrenu prvi vlasnik. Međutim bivši vlasnici su se upleli na način da žele poništiti na temelju vlastitog priznanja darovni ugovor unuk baki a time i kupoprodajni ugovor baka prodala nekretninu meni, na temelju kojeg sam ja upisana u gruntovnici kao potonji vlasnik.Pretpostavljam da se žele upisati ponovo u posjed. list a time mene ostetiti i kad dođe do prodaje nekretnine uzeti kupovninu. Kako da taj očiti pokušaj prevare spriječim? zahvaljujem na odgovoru
  2. osiguravajuće društvo je platilo štetu i želi naplatiti štetu od oca maloljetnika, koji sad više nije maloljetan jer se postupak vodio par godina. Donjeli su presudu da treba platiti osiguranju , a mali tvrdi da on nije kriv za nastalu štetu, već samo za prekršaj vožnja bez vozačke.
  3. molim pomoć, ,jel je krivac isključivo za nastalu štetu u prometnoj nezgodi osoba koja nema vozačku dozvolu a uz to je još malodobna i nije imala zakonskog skrbnika uz sebe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija