Jump to content

tgrgat

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sve što ste naveli je realno ali to morate objasnit djeci koju ja svaki dan moram nahranit, obući i obuti( cipele traju 3 mj ako je sreće, poslat u školu, platit struju, vodu, sve kominalije jer i meni kao samohranoj majci dođe ovrha na plaću pa je još i gore. Kupiti naočale socijalno pokriva stakla i okvir koji su moja djeca uz proteste nosila u vrtiću, od kada idu u školu rađe bi osljepili. Ja imam solidnu plaću unazad 2 god ali trebate probat živiti sa dvoje djece sami i PLAČOM OD 2000 KN, i svaki dan vodit borbu da vam neiskljuće struju i vodu. Moja djeca usput nemaju ni kompjutor , tv se raspada ( još nije došlo na red). Gospodin tata hoda po restoranima i inim mjestima, vozi auto nije luksuz ali košta te kuka da nema novaca. Za usporedbu ja nemam ni za kotać od auta. Mama ima i za izlete i svaki dan za gablec i ručak i instrukcije kad trebaju. Ljekovi za alergiju mj. stoje po djetetu 100 kn, a kod mene ih trebaju oboje. Mama svake godine osigura ljetovanje u kampu jer to je spas za alergičare. DOBRO JUTRO. Posao tko želi uvek će ga naći. Ostalo su I Z G O V O R I ; I Z G O V O R I ..... Osim ako je bolešću uzrokovana radna nesposobnost( ali će vas i nonda iz kuće iselit, i uz petero djece koje prehranjujete; vođamo saki dan po novinama), dakle tačke u ruke i raditi od 7 ujutro pa do 7 navećer. U radu je spas a kukat nestignem.
  2. proćitala sam sve komentare i ponukana sam vam reći svoje iskustvo. 7 god. sam samohrana majka, otac je zdrav(ali on sebe vidi kao žrtvu, nije u stanju zadržat posao dulje od 2 mj. i folira da ima PTSP-klasika), nikad nema novaca za alimentaciju, a vozi auto koji nije na njegovo ime, čovjek je palnina 2 m visok, snažan, Ja konstantno oblačim djecu , svaki dan kuhan, do prošle godine sam kupovala i knjige, na ovrhe za raznorazne troškove više nereagiram, sa palće mi više nemogu uzet deda i baka pomoći nemam radila sam svakojake posliove i po dva te plaćala čuvanje djece, molila prijateljice , susjede da ih čuvaju. Stalna borba. Sin ima 13 god nosi cipele br.47, visok, jak i sam pojede sendvić od pola kruha samo za dorućak. Ali tata i dalje kuka, palće čak ima obraza doći pitati da mu ja posudim nešto novaca,!! Djecu nikada ne uzima k sebi na vikende već njegova mama dolazi po djecu svaki drugi vikend, a sad već i sami odu autobusom. On se djecom nikti ne bavi, ne zove hi niti ih želi vidjet. STRAŠNO Ja radim vesela sam i svaki dan se suoćavam sa problemima. Nije za žaliti takve ljude koji izbjegavaju doprinosit uzdražavanju svije djece u 80 % slučajeva to osobe koje iz svog komoditeta ne žele voditi brigu.
  3. Ne,osim ako je vozilo imalo totalnu štetu ili je rashodovano. Polica osiguranja Auomobilske odgovornosti se drugačije i ne može prekinuti. Ukoliko je vozilo Kasko osigurano može se odjaviti ali nije predviđeno da se zamrzne osiguranje osim da se odjavi pa se eventualno ponovo ugovori na rok kraći od godine dana. SVA UGOVARANJA KRAČA OD GODINE DANA SU BEZ BONUSA
  4. Darovni ugovor rađen po geleralnoj punomoči, opunomočenik je jedan od zakonskih nasljednika, daroprimatelj je sin od supruga darovalteljice iz prvog braka. ugovori su rađeni u 10mj.2006.a a darovateljica je preminula u 6 mj. 2007. SAVJET MOLIM - znam da treba uzeti odvjetnika.
  5. tgrgat

    čl. 53 ZZK

    Molim pomoć! Koji je pravni postupak najučinkovitiji kad gruntovna po čl.53 ZZK neželi napraviti upis.
  6. Hvala na odgovoru, ali ja još ništa nerazumijem, po pitanju prava i zakona ja sam totalni laik. Molim Vas ako je ikako moguče pojašnjenje Unaprijed zahvaljujem.
  7. Tata mi je sa pomajkom napravio darovni ugovor sa pomajkom po punomoči koju je imao mjezin sin iz prvog braka. punomoč vrijedi do opoziva, a ugovori su sklopljeni u 10. mj 2006.god. Pomajka je umrla a otac se nemože gruntovno upisat, sa objašnjenjem da je trebao tražit upis unutar godinu dana. Pomajka je ušla u posjed po darovnom ugovoru moga djeda koji je uvjetovao da nekretninu mora ostaviti nekome od njegove djece.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija