Jump to content

Zoran888

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Zoran888 objavio

  1. Ne znam u koju grupu da ovo svrstam, pa molim admina da prebaci u pripadnu grupu.

    Grad Samobor je proširivao školska igrališta. Tako je osvanulo igralište 5 m od međe. Buka je nesnosna. Mjerili smo buku kod ovlaštene firme, buka je iznad dozvoljene. Sanitarna inspekcija kaže da su sportske aktivnosti izvan Zakona o zaštiti od buke, a Ministarstvo zdravstva nas upućuje na komunalnog redara koji kaže da je buka u ingerenciji sanitarne. U uvjetima gradnje grada Samobora nema minimalne udaljenosti igrališta od međe. Ima li kakav pravilnik kojim je to propisano? Kome da se više žalimo?

    Hvala

    Ograda

    Susjed je popločio dvorište i naslonio kocke na moj parapet. Tako ne mogu promijeniti ugradu a da njemu ne oštetim popločenje, niti mogu staviti običnu ogradu sa stupovima i žicom, nego moram napraviti ponovno parapet da se njegovo popločenje naslanja na njega. Ima li kakav pravinik ili zakon po kojem bi on bio dužan ostaviti određeni prostor između završetka popločenja i ograde (drugi susjedi su tako napravili).

    Naravno, popločenje bez pitanja da li se smije nasloniti na moj parapet. I još k tome, kako je nasipao dvorište, popločenje dođe do pola visine parapeta.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija