Jump to content

otkos10

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je otkos10 objavio

  1. Prestanak radnog odnosa i obavljanja djelatnosti osobnim radom u toku bolovanja

     

    Ako navedene okolnosti nastupe u toku trajanja bolovanja, osiguraniku pripada naknada plaće još najviše 30 dana.

     

    Iznimno, kod bolovanja koje je neposredna posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu osiguraniku pripada naknada plaće sve dok ponovno ne bude radno sposoban, odnosno dok mu konačnim rješenjem nadležnog tijela ne bude utvrđena invalidnost.

  2. tih paučina ti je bilo i na području Grub. Polja i nadjena je neka konstrukcije slične kazetnim bombama a to ti po staroj literaturi o ONZ I CZ liči na biološke bombe (insekti ili životinje zaražene nekom bolesti) a ta paučina služi da te životinje prežive pad. znam da to tada nikoga nije zanimalo ali ćudno je da se jako malo Srba vratilo do 2000. godine. znači da je nešto gadno bacano.

  3. Danas sam se raspitao što je sa mojim predmetom!

    Odgovor:Vraćen je u KC nešto ne štima. Zovem Kc a oni kažu poslan za Zagreb u Tvrtkovu u pravnu službu.Iza ćujem tetu kako kaže to je onaj što su mu skinuli opću i dali profesionalnu.

    Pouka:nenadajte se ničemu dobrom od MIO-a.Ja sam završio od 100% opća vojna na profesionalnoj.

    Pitanje dali je itko u HR prošao kao ja ?

  4. a što da kažem? nesreća?! je u tome što nema loma ali je oštećen živac i to trajno samo što sam ja odbio odlazak u bolnicu i vukao se još 4 mjeseca čak sam i u "UNI" radio na savi a vjerojatno znaš kako smo prošli ali to je nebitno. sada sam bio na povećanju hrv-i i dala mi je 40% neznam dali zovu na drugostupanjsku ili samo šalju papir?

  5. 95 ozljeda u akciji (potvrda liječnika sa terena,potvrda o stradavanju iz postrojbe,preslika liječnićkog dnevnika o lijećenju na terenu do demobilizacije lijećio se lijekovima i inekcijama,97 opracija L 4 L5 s1 ,98 proglašen nesposobnim za vojnu službu,20% hrvi,na mirovinskom produženo lijćenje,2001 ponovo produženo lijećenje,vraćam se na posao (budala)radim i lijećim se dok mi 2006. potpuno otkazuje lijeva noga. čitavo vrijeme problem L4 L5 s1 i dalje znaš

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija