Jump to content

Senka71

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne pitam za ispravno već po zakonu. Točnije da se utvrđivalo putem centra za socijalni rad.
  2. Trebam inf. ako je moguće. Naime suprugove majka je u staračkom domu i naravno ima mirovinu koja ga ne pokriva. Trenutno razliku podmiruju on, brat i sestra. Zanima me da li postoji neka odredba ovisno o imovinskom stanju i visini participacije u istome. S obzirom da oni imaju daleko veća primanja a plaćaju svi jednako. Između ostaloga majka je svoju trećinu kuće dobivenu ostavinskom raspravom dobivenu nakon oca poklonila kćerki.
  3. Poštovani, U brakorazvodnoj parnici smo sporazumno dogovorili da zajednička kuća ide 1/2. Do sada je to bilo ok jer smo u dvodomci i svatko je bio u jednom stanu. Nusprostorije ( potkrovlje, podrum,garaže) smo koristili zajednički. Više to nije moguće zbog njegove nove partnerice ( zaključavaju prostorije i rade štetu). Zanima me koji je postupak da se podijelimo da svatko ima svoje tj. da kuća ne bude 1/2 nego da službeno svatko ima svoj dio?
  4. Dobila sam obavijest o mogućnosti pokretanja osobnog stečaja i imam nekoliko pitanja ako netko zna. Da li mogu uzeti kuću u kojoj živim ukoliko je suvlasnik bivši suprug i dvoje djece a nitko od njih ne živi na adresi?Napominjem da dugovi nisu nastali dok su boravili na adresi znači nisu njihovi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija