Jump to content

imported_dražen

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo niti nakon punih 5 mjeseci,od 21.09.2008 majka se nije udostojila doći i vidjeti djecu več joj je važniji život u drugom gradu sa dečkom pa vas molim da mi odgovorite da li ima smisla tržiti potpuno skrbništvo nad djecom jer majci očigledno nije stalo do djece.koliko ja znam djecu uopče ne zove a sa mnom ne kontaktira več mjesecima.kada je zvala kčer javio se dečko iz razreda i ona nije niti znala da razgovara sa njim jer više ne prepoznaje vlastitio dijete.njeni roditelji djecu ne kontaktiraju niti djeca više njih zovu tako da ne vidim više smisla da nakon 5 mj.ne kontaktiranja netko može reči da mu se nešto brani ,več obrnuto mislim da se odrekla djece nauštrb života u zgb. u novom stanu sa dečkom i da niti ne želi djecu več život sa stilom.
  2. kad sam već prozvan da kažem i da majka od kada je otišla od kuće i ostavila djecu uredno je uzela 11000eura koje su bila djećja štednja,da nile dala niti lipe za uzdržavanje djece 1,5god.nego neka vam tata sve kupi akoje je na kraju morala isplatiti jer je presuda bila pravomočna iako sam joj oprostio 7mj.naime nije se udostojila kupiti djetetu niti uloške koje je dijete počelo koristiti nego sve tata kupuje. zaboravio sam dodati da je uzela i novi skuter jer to njoj treba. ja se uredno pridržavam odluke suda pa neka meni netko odgovori da li je majka u pravu kad želi djecu na par sati samo kad ona to želi jer ona ima pravo na svoj život,a ja da čekam doma i ne mrdam iz kuće,a kad se ona njih zasiti onda ih vrati i ode dečku. Djeca više niti kod bake ne smiju prespavati jer im to njezini i ona ne dopuštaju.pa molim lijepo odgovor.
  3. pa naravno da ne viđa djecu po odluci suda.naime nije ih niti jednom obišla dok su bile bolesne prošlu godinu.niti jedan dan u ljetnim praznicima niti sada u zimskim.zbog dečka je dolazila samo subotom od 11-17h,i otišla a muž je djecu dovodio i dolazio po njih kod bake.ne viđa ih neprekidno već 4 mjeseca iako sam ju molio da dođe jer sam bio na putu u rumunjskoj,ali naravno da nije došla zbog dečka.djecu ne zove redovito več samo svaki drugi dan ili treći i to sa skrivenog broja.ja sam već pisao u czss da ne dolazi i da ne ispunjava svoje majčinske dužnosti. I na kraju koja to majka ostavi dvije curice i ode sa dečkom u drugi grad živjeti pa se na kraju žali da je sve izgubila.Nažalost nisam svetac ali ovo su laži majke koja je ostavila svoju djecu jer nije ispalo kako si je zamislila,a to sve na nagovor drugih koje ne želim imenovati.u centru se nije niti borila za djecu nego samo da mene oblati,dok sam ja (istina)pokušavao spasiti brak u pravo zbog djece,a koje su se i odlučile na život sa ocem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija