Jump to content

ivan002

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Cuo sam da ukoliko se radi o prvom prekrsaju daju opomenu. Moram priznat da mi 400 kuna na placu nesto manju od 3000 kuna znaci ali na to sam ocito trebao mislit dok sam iskrcava prijatelja na autobusnoj stanici.
  2. Kad sam se raspitiva sta napravit, savjetovali su mi prigovor. A kako se ne razumim u to, tako sam napravia. Kazna mi je 400 kuna. Mozes li mi rec koliko bi mi otprilike mogli iznosit sudski troskovi? :hvala:
  3. Poštovanje! Ukratko: Zaustavio sam se na autobusnoj stanici, uložio sam prigovor na prekršajni nalog i sad sam dobio poziv za sud. Ovo je moj prvi prometni prekršaj u pet godina, pa me zanima da li postoji mogućnost i ako postoji da li je to u praksi često, da mi se izrekne nekakva opomena? I da li bi mi pomoglo da navedem da sam apsolvent koji se samostalno školuje uz rad? Hvala lijepa na odgovorima!
  4. Poštovanje! Zaustavio sam automobil na oznacenom autobusnom stajalistu. Policajac mi je dao prekrsajni nalog i uplatnicu. Da li da iskoristim pravo na prigovor? Ne znam da li ista mjenja na stvari to sto iz automobila nisam izasao, vec sam se samo na trenutak zaustavio te da vozacku imam 4-5 godina, kroz to vrijeme nisam ni na jedan nacin kaznjavan. Student sam koji se samostalno skoluje uz rad pa bi volio izbjeci placanje kazne! Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija