Jump to content

sama-u-sustavu

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo kod mene isti slućaj. Ljudi dajte me nazovite, moj broj je 098288528, da uzmemo zajedno odvjetnika. Ženska se isto lažno predstavila, i kad ono sitnim slovima piše da se obvezujemo plaćati 10 godina!!! Meni su sada ponovno slali CD. Odbila sam preuzeti, poslali su i račun, iako sam odmah nakon prvog CD-a UGOVOR OTKAZALA!!!! Dajte pls pomognite. mail mi je: petram@zg.t-com.hr
  2. Zabima me, je li VAŽI DAROVNI UGOVOR prilikom podijele zajedničke bračne stećevine, mislim je li se taj auto onda izuzima iz podjele, suprug je naime potpisao i ovjerio kod bilježnika, u Ugovoru je navedeno i da neće tražiti pola kod rastave. Jedan odvjetnik mi je rekao da ne važi (Vedriš i partneri) da isključivo važi bračni ugovor o podjeli bračne imovine, pa sada ne znam je li to točno ili nije. Zašto darovni Ugovor ne bi važio kod rastave? Auto je naime zajednički, ali ja sam ga kupila, on ga je imao 5 godina na svoje ime (suprug) i nakon darovnog Ugovora sam ga prenijela na sebe, sada on ima sve papire od auta, ne mogu doći do papira, htjela bi ga prodati.
  3. Ljudi, pomozite, molim. Uložila u kuću svekra (adaptacija) 80.000 EUR, imam pola vlasništva u stanu od 62 m2, na kredit od 20 godina (otplaćeno 8, ostaje 12 godina). Osnovala za vrijeme braka firmu, moje radno mjesto, sama crnčila u njoj, žele mi uzeti sve i ne dati ništa (osim otplate kredita). Imam dijete od 13,5 godina, hvala bogu želi sa mnom. Idem psihijatru, dijete ide psihijatru, zlostavlja nas psihički, alkoholičar je, mama i tata ga podržavaju. Sudske stvari rješavaju telefonskim sudskim intervencijama. Račune od adaptacije (sve glasilo na moje ime) ukrali lopovi (zajedno sa sefom), policija bila na očevidu, tražila zapisnik od provale više puta faksom, bez odaziva od policije. Osječam se užasno. Koji dobar odvjetnik bi me htio uzeti a da ma ju predmet izazov, kako da ja iozađem na kraj sa savjetima Ustavnog suca. Brak traje 17 godina. Pomozite savjetima, molim Vas.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija