Jump to content

mikro

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mikro objavio

  1. bovi hvala lijepa, potvrdio si neke moje sumnje. Pozdrav i hvala još jednom.
  2. Poslije smrti supruge slučajno sam saznao za dug na tekučem računu. dug je od 2003 god. i bio je nešto više od 4000. Sada je on narastao na oko 18000 kn. Ja nemam punomoć na tom računu niti sam za njega znao. Dobio sam obavjest od javnog bilježnika da ostavinske rasprave neće biti je supruga nije na sebi imala prijavljenu nikaku imovinu. Ja te novce nemam i dali ja to moram vratiti? Hvala.
  3. U zakonskom roku tj 6.rujna 2007.godine sam podnio žalbu Visokom prekršajnom sudu u Zagrebu na rješenje Prekršajnog suda u Požegi, za zabranu upravljanja osobnim vozilom. Visoki prekršajni sud je donio pravomočnu odluku 2. lipnja 2009. godine. Meni je rješenje uručeno 14.listopada 2009.godine. Na rješenju ima pečat sa urudžbenim brojem sa datumom 12.10. 2009.godine, što znači da su u Prekršajnom sudu u Požegi isto rješenje iz Zagreba zaprimili 12. 10. 2009. godine. Dali je u ovom slučaju za mene nastupila zastara pošto je do uručenja meni prošlo dvije godine. Hvala.
  4. Već par godina dobivam invalidninu koja se od prije par godina pretvorila i mirovinu. Kako je to moguće i to ne samo meni. Vjerojatno zbog poreza. Smiju li to?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija