Jump to content

norma40

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je norma40 objavio

  1. Poštovani,

    što učiniti u slučaju kad Poslodavac nije izvršio pravodobnu odjavu s mirovinskog ,bez obzira na naš dogovor i saznanje kad trebam početi raditi kod novog inozemnog Poslodavca.Budući sam  počeo raditi kod inozemnog Poslodavca 11.3., hrvatski Poslodavac mi je  naknadno poslao obavijest o prestanku radnog odnosa sa 12.03. i tako me izigrao.

    Zahvaljujem na odgovoru. 

  2. Poštovani,

    zaposlen sam u MUP-u RH kao policajac te sam zbog nenamjerne pogreške udaljen iz službe i rješenjem disciplinskog suda kažnjen kaznom prekid radnog odnosa na koje sam uložio žalbu. Kako još uvijek nisam dobio rješenje drugostupanjske disciplinske komisije a pružila mi se mogućnost novog posla koji bi i prihvatiti, mogu li odustati od žalbe i kakav je postupak u tom slučaju i postoje li pravne posljedice za mene...

    Zahvaljujem na odgovoru.

  3. Poštovani,

    zaposlen sam u MUP-u RH kao policajac te sam zbog nenamjerne pogreške udaljen iz službe i rješenjem disciplinskog suda kažnjen kaznom prekid radnog odnosa na koje sam uložio žalbu. Kako još uvijek nisam dobio rješenje drugostupanjske disciplinske komisije a pružila mi se mogućnost novog posla koji bi i prihvatio. Mogu li odustati od žalbe i kakav je postupak u tom slučaju i postoje li pravne posljedice za mene. Što bi pravno bilo najpovoljnije za mene. 

    Unaprijed zahvaljujem i molim što hitniji odgovor.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija