Jump to content

Steven Gunther

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Steven Gunther je dobio reakciju od G-man u Kaznena prijava 331, stavak 3   
    Nisam vas bio dobro razumio. Sada mi je jasno,
    Hvala
     
  2. Hvala
    Steven Gunther je dobio reakciju od G-man u Kaznena prijava 331, stavak 3   
    I ja bih se nadovezao jednim iskustvom moga kolege. U kafe baru, izbila je grupna tuča u koju je on upleten na način da ga je netko udario. On je uzvratio u samoobrani, ali je pritom došlo do loma nosa. To se okarakteriziralo kao teškom tjelesnom povredom, za što je dobio pritvor od 3 mjeseca, i 6 mjeseci dobrovoljnog rada (to su njegove riječi). To je bilo prije 6 godina.
    Poanta je što je moj kolega danas zaštitar, iako u tom trenutku  - prije 6 godina nije bio. Znači prošao je sigurnosnu provjeru i sada je tu gdje je.
    Ovo sam zadnje napisao samo radi toga da mi netko tko zakon razumije bolje od mene, možda može pružiti kakvu realnu nadu ili pretpostavku krajnjeg ishoda. Osobno nisam za taj posao i već sam nekoliko puta odlazio sa tih poslova, a sada najednom kada sam izgubio to pravo na rad, odnosno licencu dobivam dojam da sam jako sebe oštetio, iako su plače uvijek bile minimalac, a uvjeti rada jako loši.
    Lijep pozdrav svima, i kako se stvari budu događale, tako ču ih ovdje pisati. Možda još nekome budu korisne sve ove informacije.
  3. Sviđa mi se
    Steven Gunther je dobio reakciju od G-man u Kaznena prijava 331, stavak 3   
    Hvala na savijetu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija