Jump to content

mamaZD

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O mamaZD

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Nema ga u planovima za sjednice do ljetne stanke. A krajnji rok bi trebao biti otprilike sredina kolovoza. Da li je moguće da sazovu izvanrednu sjednicu tijekom ljetne stanke ili ipak da stave na dnevni red do 15. srpnja?
 2. Shvatila sam to. Ali na drugo čitanje.
 3. I stigao je odgovor. Ali sam se sledila! Pitala sam da li su dobili dokument i da li je postupak i dalje u tijeku a odgovor je: Poštovana, zaprimili smo Vašu zamolbu kojom požurujete donošenje odluke u svezi zahtjeva za stjecanje hrvatskog državljanstva. Provodi se upravni postupak i nakon što se potpuno utvrdi činjenično stanje ovo Ministarstvo će žurno donijeti odluku. Ali nisam ništa požurivala. Zbog odgovora nisam smjela ni mail zahvale poslati.
 4. Da li neko ima iskustva sa odgovorima na mail upit ministarstvu unutarnjih poslova? Poslala upit da li su zaprimili jedan dokument i da li je postupak u tijeku prije 7 dana i još ne odgovaraju.
 5. Pozdrav svima. Zamolila bih za komentar. Poslije 3 mjeseca od predavanja zahtjeva za hrv. državljanstvo dobila sam poziv da upotpunim podatke: izvod iz matične knjige iz osnovne škole i zapisnik namjere sklapanja braka. U pozivu je bila rečenica: "Poštovana, u svezi Vašeg zahtjeva za stjecanje hrvatskog držvljanstva do MUP-a RH dobili smo obavijest da Vas upoznamo s činjenicom da je u tijeku postupka stjecanja hrvatskog državljanstva zaključeno da pozovemo kako biste upotpunili Vaš zahtjev za stjecanje hrvatskog državljanstva". Da li ovo može da se protumači optimistično ili je ovo više standa
×
×
 • Napravi novi...