Jump to content

hitman

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kao što sam davno prije napisao, nalazim se u starosnoj mirovini mup-a,zadnje zvanje i tijekom domovinskog rata samostalni narednik (čujem da je to sada viši policijski inspektor),dragovoljac,20% hrv-još uvijek privremeno.bio sam na procijeni preostale radne sposobnosti,te dobio opću nesposobnost ali nažalost omjer, 20 rat - 80 mir ( nisam zadovoljan ali s rogatim se nažalost nemožeš bosti).nemam volje ni živaca za tuižbe i žalbe. dali mi netko može otprilike reći, što mogu oćekivati
  2. zadnje zvanje u mup-u imao sam samostalni narednik.po zadnjim pravilnicima vidim da toga zvanja više nema.pošto oćekujem prelaz iz starosne u invalidsku mirovinu,koje zvanje ili čin mi pripada.napominjem da imam hrv,dragovoljac?
  3. Pozdrav svima na forumu.Slučajno sam otkrio ovaj portal i drago mi je da ipak ima netko tko želi pomoći braniteljima svojim savjetima i iskustvom.Želio bih da mi netko pokuša odgovoriti tj. objasniti što mogu očekivati.Pa da krenem,nalazim se u starosnoj mirovini,zadnje zvanje u MUP-u-Samostalni narednik,HRV 20% privremeno.(napominjem da sam to zvanje imao i za vrijeme DR).Bio sam na procijeni preostale radne sposobnost,ali mi vještak nije htio ništa reći,osim da ćekam riješenje iz MOBMS-a. Unapred hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija