Jump to content

slowREX

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    slowREX je reagirao na G-man u Posuđeni novci   
    Mario, ja bih vam prvo sugerirao da "prijatelju" pošaljete dopis (poštom preporučeno s povratnicom) u kojem od njega tražite da u roku 8/15 dana vrati pozajmljeni novac s napomenom kako ćete u protivnom biti prisiljeni protiv njega podnijeti kaznenu prijavu radi kaznenog djela prijevare te tužbu radi povrata novca i naknade štete nadležnome sudu što će rezultirati novonastalim velikim troškovima. Ne bi bilo loše da vam taj dopis sastavi odvjetnik, kako bi se dobilo na vašoj ozbiljnosti i namjeri ustrajanja u napisanome.
    Ako on ne vrati novac u spomenutom roku, postupite kako bude napisano u dopisu. Kaznenoj prijavi priložite kopiju potvrde o uplati i kopiju prepiske na messengeru.
    Velika većina ljudi nakon ovakvog dopisa vrati novac, a ako ćete baš imati posla s "pacijentom", onda neka se na sudu pravda kako znade i umije.
    Zastare trenutno još nema, a troškove u slučaju sudskog epiloga snosi ona strana koja je u konačnici izgubila. O visini troškova nezahvalno je spekulirati u ovom trenutku.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija