Jump to content

Alyrra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Alyrra objavio

  1. U ponedjeljak kad se dokopam kompjutera objavit cu rjesenje. Hvala svima koji ste odgovorili
  2. Ali tvrde da su mi vec jednom poslali rjesenje koje ja nikad nisam dobila. Sestra jest. Ovo je 2. rjesenje s kamatom.
  3. Rjesenje Moram napomenut da sam bila suvlasnik u stanu koji smo nasljedili od bake. Imala sam citavih 7,5 kvadrata, 6 suvlasnika je bilo. Prodan je 2014.
  4. Dakle, situacija je sljedeca. 2015. kupljen je stan u zagrebu. Dva su vlasnika, ja i sestra. S obzirom da je to bila moja prva nekretnina, trazila sam oslobadjanje od placanja poreza. Trebalo im je gotovo 3 godine da donesu rjesenje koje je dobila moja sestra i platila svoj dio poreza. Ja svoje rjesenje nisam nikad dobila. Bila sam u tom razdoblju bar tri puta na Poreznoj da vidim sta se događa, odgovor uvijek isti - u proceduri je, stici ce. U međuvremenu se mijenjao zakon. Danas, 4 godine i 2 mjeseca otkako je stan kupljen, meni stize porez od 6 800 kn, 6200 poreza i jos 400 kuna kamate. Porez po zakonu nisam trebala platiti. Tvrde da su mi poslali obavijest, da je ovo 2. Da nemam pravo zalbe. Jel imate kakav savjet? Para nemam, nisam trebala ni platit ovo, sestra je ostavila novac sastrane i cekala ih 3 godine da to podmiri. Muka mi je i ne znam sto napraviti. Vidim rjesenje o dugu na e građanin, isto se tek pojavilo nedavno, a u zadnja 4 mjeseca sam triput vadila podatke otamo jer sam mijenjala tri posla. Te obavijesti nije bilo ranije.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija