Jump to content

cavron

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Alkohol nisam konzumirao. S obzirom da se ja jos uvijek ničega ne sijećam, moja majka kaže, da sam pokušao u 2 navrata puhati balon, al da nije išlo. Nisu mi ponudili vađenje krvi, nego su odradili što hitnije posao , jer su morali hitno na neku 2 prometnu. Mene su spakirali na šlep službu i to bi bilo to. Ja sam pitao na hitnoj da li mi mogu vaditi krv, i napraviti test, no oni su rekli da samo uz nalog policije. Zvao sam prometnu , i objasnio im slučaj, da ja ležim na hitnoj, no oni su se ogradili od svega i rekli da je previše vremena prošlo.
  2. Sad sam se sjetio još 1 detalja.auti Parkirani auti koje sam oštetio, bili su pola na cesti, a pola na nogostupu, tako da ni pješak nije mogao proći. S obzirom da nisu bili propisno parkirani, a cesta je jako frekventna, može li to biti olakotna okolnost?
  3. Kad su me primili u bolnicu, krv mi je uzeta 2 puta. Također su me dobro našopali tabletama i injekcijama . Nažalost sve me ovo jako muči... Puno mi pomažu Vaši savijeti...
  4. Nažalost taj nesretni pas je stvarno pretrčao. Nisam znao da je to najčešći izgovor na sudu. S obzirom da je prometna bila blizu moje kuće, moja majka je dotrčala, i ona mi je rekla da sam pokušao puhati, ali da jednostavno nije išlo. Nije mi jasno, zašto me nisu odmah odveli na hitnu na vađenje krvi. Zar to nije procedura ako netko odbije puhati? Imam otpusno pismo iz bolnice sa dijagnozom: potresa mozga (commotio celebri), istegnuće vrata ( distensio mm Colli)... Da sam bio pri svijesti sam bi tražio analizu krvi. Kad sam došao k sebi u hitnoj sam zatražio i analizu krvi, ali oni su mi rekli da bez naloga policije to ne rade. Zvao sam ja i prometnu, no oni su mi odgovorili da je kasno. S obzirom da mi nije bilo do ničega tu sam di sam. Hvala na komentaru.
  5. Hvala Vam na odgovorima, šta je tu je, glava je tu, nitko osim mene nije ozljeđen i sad samo strpljenje. Još jedan put hvala.
  6. Dobar dan svima. Prije par dana u ranim jutarnjim satima skrivio sam prometnu nezgodu. Zadnje čega se sijećam je da mi je pas pretrčao cestu i da sam ga pokušao izbjeći. Nakon toga crno-mrak. Kad je policija došla na uviđaj, bilo je puno ljudi i došla mi je i majka. ( ja se ničeg ne sijećam) Kako majka kaže pokušao sam puhati alkotest, ali nije išlo. Zapisnik nisam dobio. Zvao sam MUP no oni tvrde da sam zapisnik morao dobiti... Došla je šlep služba i otišli smo kući. U popodnevnim satima sam hospitaliziran, zbog povraćanja vrtoglavica, glavobolje. Ležao sam 2 dana u bolnici Odpušten sam na kućnu njegu. Dijagnoza potres mozga, kontuzije ruke, noge. Majka kaže da sam bio u evidentnom stanju šoka i da ne shvaća zašto me nisu odmah odveli na hitnu??? U nesreći sam oštetio 3 automobila i zabio se u zid, nitko osim mene nije ozljeđen. Auto je nov i ima kasko kod euroherca. Kakve su mi šanse za bilo što. Hvala unaprijed na pomoći
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija