Jump to content

Toto13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Toto13 objavio

  1. Može li me banka teretiti za ostatak očevog kredita u slučaju njegove smrti, ako mi darovnim ugovorim pripiše svoju polovicu stana (druga polovica je majčina), ukoliko bi se ja odrekla nasljedstva? Dakle, u nasljedstvu bi ostao samo dug,bez imovine. Ili bi otežavajuća okolnost bila taj darovni ugovor koji se napravio nakon podignutog kredita?
  2. Neodređeno. Ja sam listu dobila, no obračunato je manje sati nego što je u evidenciji radnog vremena, smanjeno za dva radna dana. Rekla sam poslodavcu, no on kaže da greške nema. Tražila sam na uvid evidenciju o radnom vremenu koja je u računovodstvu i sad mi ne želi odgovoriti.
  3. Pozdrav, dobila sam prvu plaću kod novog poslodavca, te mi je obračunska lista izdana samo na moj zahtjev. Primjetila sam da osim što je na njoj naveden pogrešan oblik ugovora, određeno umjesto neodređeno, da mi je obračunato i isplaćeno dva dana manje. Bila sam na bolovanju jedan dan, toga također nema na listi. Zanima me što mogu poduzeti, pod pretpostavkom da će poslodavac odbiti izdati ispravnu listu i nadoplatiti zaostatak. I nije li predaja i potpisivanje obračunskih lista obavezno? Unaprijed hvala na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija