Jump to content

stasada31

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je stasada31 objavio

  1. Prije 4 minuta, Borbena7 je napisao:

    Možete tražiti taj podatak od policije kao osoba koja ima pravni interes.

    Ako prodate auto pod teretom, osoba koja kupi vozilo koje ima zabranu otuđenja, neće moći izvršiti registraciju vozila na svoje ime, sve dok se na zahtjev tijela koje je zatražilo upis isti ne izbriše.

    Bi, ali tek po zabilježbi ovrhe u Mup-u. Tako da nije isključeno da zabilježba postoji, a da Vam još nisu dostavili rješenje o ovrsi. Ovo se radi upravo da se auto prije zabilježbe tereta ne bi prodalo. 

    Hvala ti puno.. kolega iznad je pisao drugacije pa sam malo pogubljen.. uglavnom auto koji zena kupi i ma njoj je tu ne mogu nista?

  2. Nekako nisam najsigurniji da auto ne mogu ovrsiti al vjerovat cu ti.. nadam se da ce biti sve u redu jer nebi volio klincima pripremiti iznenadenja koja nece pamtiti po dobrom. Koliko je pametno da uzmem odvjetnika pa da u buducnosti djeca nemaju problema.. na ovo sam bio prisiljen jer sam nakon 9 godina ostao bez odlicno placenog posla jer je drzava sa nepostivanjem zakona prisilila firmu da ugasi proizvodnju.. sto je najzalosnije firma jos postoji jer se nadaju da ce se nesto promjeniti

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija