Jump to content

Sharu

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Najljepša Vam hvala na odgovoru. Imam još jedno pitanje. Do kada imam vremena da se obratim nadležnim institucijama odnosno da spriječim zastaru?
  2. Bok! U sedmom mjesecu 2004. godine, podnijela sam prijavu za bludne radnje nad maloljetnom osobom koje su se događale kroz duži vremenski period maloljetnosti i nekoliko mjeseci punoljetnosti. Zadnje takve radnje su se dogodile u drugom mjesecu 2004. godine. Da ne ulazim u razloge zašto tek tada (od srama te mišljenja da sam ja kriva za te događaje - kao i svako dijete ), zanima me, kako do dana današnjega ništa nije poduzeto od strane državnog odjetništva, te je nekako ta prijava završila na dnu nečije ladice, kada nastaje zastara po kojoj ni na koji način se dotična osoba može goniti i što bih trebala tj. mogu poduzeti ako je ostalo još malo vremena do zastare. Unaprijed hvala!
  3. Hvala vam svima na ljubaznom odgovoru! Sve najbolje povodom blagdana!
  4. Moj djed je navodno prije 50godina prodao zemljište jednoj osobi. Ugovor nikada nije uknjižen sve do prije 2,5 godine. Datiran je i ovjeren kod nadležne institucije prije 50 godina. Duboko sam uvjeren da je ugovor krivotvoren. Nažalost, djed je preminuo, a knjige gdje bih mogao provjeriti valjanost ugovora su uništene za vrijeme rata. Da li imam šansu za pobojnost / ništavnost ugovora odnosno da li postoje rokovi u kojima se to trebalo /moglo uraditi? Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija