Jump to content

Ljilj66

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Izbacati njezine stvari fizički bi mogla samo da plati dvadesetak radnika u dva dana. Šteta ne bi nastala nikakva jer se radi o stvarima koje četvrt stoljeća nikome nisu trebale i nikada niti neće. Bolest akumulacije nepotrebnih stvari ima u psihijatriji naziv...uzeti odvjetnika zvuči mi prihvatljivo. Hvala vam.
  2. To ne bi htjela niti jedna strana. Kćer ima viziju kako urediti okoliš kuće...
  3. Kuća je naslijeđena od pok. roditelja. Suprug i njegova sestra raspodijelili su imovinu roditelja dogovorom,tako da je njemu pripala kuća. Sporne stvari su u sjeniku više od 20 godina, dospjele su tamo dok su roditelji bili živi i dok je kuća bila njihovo vlasništvo. Kćerka, prije nego je počela s ulaganjem u kuću, rekla je suprugovoj sestri za svoje namjere da uredi kuću i okoliš a ova tada nije imala ništa protiv.
  4. Suprug je našoj kćeri darovnim ugovorom poklonio kuću. Kćer je odmah započela s adaptacijom i uložila u kuću oko 20 tisuća eura. Sad želi uređivati okoliš kuće. Sestra mog supruga ne želi maknuti svoje stvari (uglavnom smeće) iz gospodarskih objekata, koji su također darovani kćeri. Koje su nam opcije postupanja?
  5. Ne znam. Kreditna institucija prima dnevno uplate putem NKS-a,u datotekama zvanim DER-ovi. Nije mi jasno kako može prepoznati uplatu plaće na opunomoćeni račun. Ali očito su neki prepoznali mogućnost ozbjegavavanja ovrhe na ovaj način. Stvarno se pitam, tko je kriv?
  6. Koji zakon propisuje da je kreditna institucija dužna blokirati uplatu plaće na račun opunomoćitelja i postoji li odgovornost kreditne institucije ako to ne učini?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija