Jump to content

Iskrs

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Iskrs objavio

 1. Iskrs

  Punomoć

  Moj kontakt: ordogt@gmail.com
 2. Poštovani Živim u Križevcima. Rastala sam se od supruga u kolovozu ove godine. Rastali smo se sporazumno. Dijete sam ostavila da živi sa bivšim suprugom, jer je tamo živio od rođenja i na nagovor bivšeg kako će to biti najbolje za dijete ostavila sam dijete tamo iako sam znala da će mi biti teško zbog takve odluke. No odmah nakon razvoda život mi je postao horor. Naš sin je krenuo u prvi razred, ima 6,7 god. Bivši sve do danas krši naš sporazum ali i sudsku odluku koja je donešena u slučaju izostanka međusobnog dogovora. Dijete kod mene nije bilo od dana kada smo potpisali razvod.
 3. Iskrs

  Punomoć

  Živim u Križevcima, i molim ako bilo tko zna izvrsnog odvjetnika za obiteljsko pravo da mi ga preporuči. Moja je situacija vrlo ozbiljna i došlo je do takvih problema da sad svoje dijete moram voditi u Polikliniku za zaštitu djece grada Zagreba, jer me dijetw odbija vidjeti i biti u kontaktu samnom a sve je uzrokovano očevim ponašanjem i uplitanjem njegovih roditelja. Hvala vam unaprijed. Lp.
 4. Pozdrav. Nedavno sam se sporazumno razvela, i dijete ima adresu kod oca, dakle tamo sam ga ostavila, jer sam ja otišla iz kuće gdje je otac a vlasnici su njegovi roditelji. Pristala sam na sporazumni razvod zbog djeteta i napravila sam pogrešku. Otac je prekršio naš sporazum i sudsku odluku. Dijete kod mene nije bilo mjesec i pol dana. Sa bivšim sam imala i zajedničku štednju po kojoj smo oboje imali punomoć na štednju. Dok je taj košmara od razvoda trajao, gdje sam se pod njihovom prisilom iselila tjedan dana prije potpisa sporazumnog razvoda, oni su ukinuli moju punomoć po zajedničkoj štednj
×
×
 • Napravi novi...