Jump to content

kol

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kol

    fasada na kući

    Hvala na dosadašnjim odgovorima! Za točnije pojašnjenje- kuća je sazidana malo ukoso sa međom, tj. jedan ugao kuće je na međi a drugi je cca 1 m od međe. Pozdrav!
  2. kol

    fasada na kući

    Poštovani, molim savjet! Prije par godina kupio sam stariju kuću na koju bih sada htio staviti stiropor fasadu. Problem je u tome što je kuća skoro pa na međi, a susjed mi neće dozvoliti stavljanje skele sa njegove strane ( u njegovom dvorištu). Pitanje je da li je to moguće izvesti bez njegovog odobrenja, i ako je kako to izvesti da sve bude pravno čisto i po zakonu?
  3. Poštovani, molim za pomoć! Novom sistematizacijom ukinuto je radno mjesto na kojem smo radili. Ostalim kolegama ponuđen je ugovor na skoro iste poslove koje smo dosad obavljali (za višu plaću), a meni je ponuđen ugovor na manje složene poslove ili poslovno uvjetovan otkaz. Napominjem da mi poslodavac nije obrazložio razlog moje degradacije. U isto vrijeme na te bolje plaćene poslove preraspoređuje još nekoliko zaposlenika koji su do sada obavljali manje složene poslove. Pitanje je da li da li imam kakva prava za zaštitu, odnosno da li je poslodavac u pravu kada mi daje poslovno uvjetovan otkaz ( u slučaju nepotpisivanja ugovora kojim mi se smanjuje plaća), a u isto vrijeme dodatno zapošljava nekoliko radnika na skoro iste poslove za radno mjesto koje se sada drugačije zove. Pozdrav
  4. Molim za odgovor na pitanje. Budući da sam na otkaznom roku (istječe mi 25.03.08.) da li mi je poslodavac obvezan omogućiti korištenje godišnjeg odmora za 2007. godinu ( ostalo mi je 18 dana). Napominjem da znam da korištenje godišnjeg odmora produžuje otkazni rok.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija