Jump to content

d3xt3r

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje, dakle dobio sam opomenu pred ovrhu po neplaćenim računima za izdane dnevne parkirališne karte u Zagrebu. 31.03.2010 ----->200kn 31.05.2011------>100kn 31.03.2012------>200kn U slučaju neplaćanja protiv mene će se pokrenuti ovršni postupak. Redovito sam slao prigovore na ovaj njihov račun no ovaj put na pristiglom računu roka za prigovor nema. Poslao sam im pismeni prigovor na njihove mailove međutim nisam siguran da će to uvažiti. Molim Vas pomoć ili info što dalje slijedi. Da li je nastupila zastara na ovaj račun iz 2010 ( prigovor na taj račun poslat je u više navrata). Bilo je na portalima priče o tome da će prilikom ulaska u EU prekršajne kazne do 4000kn "oprostiti". (nisam siguran za ovo). Hvala, Elvis
  2. Hvala vam lijepa na odgovorima. Nadam se da će mi uvažit žalbu. Ovako bi trebala ona izgledat: Ukoliko bi trebao nešto dodat,javite mi. Popodne idem predat žalbu. ZAHTJEV ZA POVRAT U PRIJAŠNJE STANJE PREDMET: Prigovor na Rješenje Prekršajnog suda u Labinu broj XXXX Štovani, pošto studiram u Zagrebu i nisam bio u mogućnosti potpisati dostavnice koje su bile dostavljene na moju kućnu adresu te samim time nisam bio na vrijeme obaviješten o prekršajnom nalogu ovog postupka, molim da mi se uvaži ovaj prigovor te da mi se izrečena kazna zamjeni radom za opće dobro. Mislim da bi ovo trebalo bit dovoljno. Ili bi trebao malo opširnije opisat situaciju?
  3. Tako je. Nisam ja potpisao dostavnicu, potpisala mi je sestrična. Naveo bi to u žalbi ali se brinem da ne bi možda sestričnu ili poštara krivično gonili.
  4. Viva ljudi! Imam jedno pitanje. Dakle, parkirao sam na autobusnom stajalištu, kazna 400kn, nisam se žalio, došlo mi je rješenje da mogu zamjenit neplaćenu kaznu za dobrotvorni rad. E sad, pošto sam ja student i studiram u Zagrebu,a ta obavijest je došla na moju kućnu adresu (u Istri), zaokružit nisam mogao. Na kraju je došlo rješenje da moram u zatvor u trajanju od 3 dana. I na to rješenje sam se mogao žalit u roku od 3 dana ali su mi moji susjedi( U istri) javili prekasno. Da lli bi ja sad mogao napisat žalbu,objasnit da sam student,da nisam bio na vrijeme obaviješten i da bi zamjenio taj zatvor za dobrotvorni rad ili bilo šta drugo osim tog famoznog zatvora? Prošlo je 7 dana od kad je to rješenje došlo. Hoće li mi uvažit žalbu? Dali uopće ima smisla pisat pošto je prošao taj rok od 3 dana? Tnx na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija