Jump to content

aleksandar93

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je aleksandar93 objavio

 1. Dobar dan. Doo je u likvidaciji. Knjigovođu nemam. Bio sam u poreznoj ali mi ne znaju reći dali za doo u likvidaciji treba gfi napraviti svake godine i dok je u likvidaciji ili samo treba finalni gfi pred zatvaranje doo-a. Da li je bolje da čekam ako treba obavijest i/ili kaznu od fine ili da odem sam provjeriti šta mi je raditi. U ovih par godina nisam dobio niti obavijest da se javim u finu niti kaznu. Ne bih želio otići kod njih sa pitanjem što treba raditi pa da mi napišu kaznu. A izgleda da cijela hrvatska čeka današnji dan da podnese prijavu za rsv na šalteru. N
 2. Hvala na odgovoru. Nemam knjigovođu jer je doo u likvidaciji već duže vrijeme. I za ovaj registar sam saznao preko novina. Zato pitam da li se može predahnuti do kraja godine. 😀 Da li ima neki site ili newsletter gdje se mogu saznati sve te promjene ili se gleda site porezne i fine? Hvala
 3. Dobar dan svima. Osim registra stvarnih vlasnika da li ima još nešto što se treba napraviti za doo- e do kraja godine? Hvala i lp.
 4. Jako puno vam hvala svima. Bio u fini i napravio sve. Kao što su napisali u ovom topicu bolje da se ode i ako je doo u likvidaciji kao moj da ne bi bilo problema. Jedino što nisam napisao da mi je tata prokurist ali gospođa na šalteru mi je rekla da to nije problem pošto sam ja jedini vlasnik i likvidator. Pogledala je nešto preko kompjutera u sudskom spisu i tamo piše da je doo u likvidaciji i da sam ja jedini vlasnik. Eto toliko.
 5. pošto je doo u likvidaciji da li mi treba neki dokaz ili papir da jeste ili mogu potpisati autocertifikat? ispričavam se zbog previše pitanja. hvala
 6. Doo u likvidaciji. Jako dugo zbog novčanih problema. U svakom slučaju hvala vam puno na odgovoru. Sutra ujutro idem u finu.
 7. Hvala vam puno. Idem sutra. Da li u poreznoj i fini znaju koji formular treba ispuniti jer nešto što sam pročitao ima više tih formulara. Nemam knjigovođu više. Hvala.
 8. dobar dan svima. imam doo u likvidaciji. da li se moram upisati u registar stvarnih vlasnika? da li može biti nekih problema jer je u likvidaciji već duže vrijeme zbog ne baš najboljeg imovinskog stanja? prema državi sve plaćeno samo proces likvidacije nije. hvala svima.
×
×
 • Napravi novi...