Jump to content

Andyy

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Andyy

    Oporuka

    Molim pomoć . šta napravit u slučaju kad Vam majka želi ostavit u naslijeđe nekretninu koja nije uknjižena u grnuvtovnici ali je legalizirana , i kakav ugovor je najbolje napraviti u tom slučaju a da više nitko nema pravo potraživanja niti nužnog dijela ? U uredu javnog bilježnika nam je rečeno da trebamo dostaviti izvadak iz gruntovnice,međutim,kuća nije unešena gruntovno a majka bi željela da nakon njezine smrti nitko nema prava potraživati dio kuće osim onih kojima ostavlja .
  2. Okrivljenik sam u kaznenom postupku . Saslušanje je održano u Zgb , da bi predsjednik vrhovnog suda ustupio predmet općinskom sudu u Klanjcu . Osoba koju navodim kao odgovornu za kazneno djelo je rodom iz Klanjca i tamo je prijavljen ali on i obitelj žive u Zagrebu . Kako da vratim postupak u Zagreb , kako da dođem do branitelja pro bono s obzirom da nemam nikakva primanja ? I kakve su kazne u slučajevima lažnih diploma , uzevši u obzir da nikad prije nisam bila kažnjavana ?
  3. Andyy

    U pomoć

    Molim da mi objasnite što je zapisano u čl . 10 zakona o sudovima i čl. 272a st . 4 sudskog poslovnika . Okrivljenik sam u parnici , ali je predsjednik vrhovnog suda RH ustupio predmet općinskom sudu u klanjcu vjerojatno . Osoba koju navodim kao krivca je rodom iz Klanjca ali ima i ženu i djecu u Zagrebu a u Klanjcu je prijavljen zbog naknade od firme u kojoj radi . Što mogu učiniti da postupak vratim u Zagreb i kako do besplatnog pravobranitelj s obzirom da nisam zaposlena ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija