Jump to content

Miami Vice

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Predali smo papire za prijeveremeni muzev izlazak iz zatvora, znam da probacija dolazi u provjeru, ali su nam rekli da i policija dolazi na provjeru adrese. Sad mene zanima sto ako se desi da nisam doma kad dodu i sto ako me ne zateknu par puta, jer realno nemogu ja sjediti doma i cekati njih? I jos jedna stvar koju adresu pisem kao svoju onu prebivaliste sto je na osobnoj ili trebutnu boravista ?
  2. Ok procitala sam sto bi to bilo. Hvala puno, i jos jedno pitanje dali je istina da ne pustanju van nikoga tko ima bilo kakvih kazni za platiti?
  3. Hvala na odgovoru, s obzirom da je s prva kazna isla na temelju europskog uhitbenog naloga,pretpostavljam da je veca sansa da odmah nastavi s drugom kaznom. I sto je to neprava obnova postupka?
  4. Pozdrav Rodak mi izdrzava kaznu od 10 mj, koja istice 21.02.2021 i ima opoziv uvjeta druge kazne koji je 8 mj. Zanima me sljedeće dali on automatski nastavlja s izdrzavanjem druge kazne kad je vec unutra? dali ima sanse za odgodu?koje uvjwtw moravispunjavati za obnovu postupka i dali je za to vijema ako se ide na obnovu on vani?
  5. Pozdrav Mene zanima sljedece, muz izdrzava zatvorsku kaznu od 10mj koja izlazi 21.02.2021. Takoder ima opozvani uvjet od 8mj. Koja je sansa za obnovu postupka s obzirom da nije bio na izricanju presude za tih 8 mj? Dali bi moglao dobiti odgodu s obzirom da sluzi vec kaznu ili bi nastavio dalje s tih 8 mj? I koja je sansa da mu umanje kaznu i koliko? Jer navodno da u remetincu nema prijevremenog otpust.
  6. Kontakt s Uskokom bi bio nevezano s tim za što je on unutra. On je unutra zbog neplaćanja kazne u Njemackoj,suradnja u Uskokom bi bila zbog iznude po kojoj je do sada dao preko 20000 E u RH sto direktno sto preko bliskih mu ljudi. Ali pitam čisto informativno.
  7. Zanima me kako stupiti u kontakt s Uskokom? Naime suprug je u pritvoru u Njemackoj,želi stupiti u kontakt s Uskokom radi iznude novaca. ( on je ostecenik). Zanima me dali ja mogu kao njegova supruga prijaviti,tj dati ima njegove podatke da ga kontaktiraju o slučaju ili možda moze on iz njemačke tražiti suradnju s Uskokom?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija