Jump to content

Sanybee76

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Sanybee76

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. za koliko godina smijem unatrag pitati naknadu za korištenje stambenog prostora? do koliko godina stupa zastara?
 2. Molim vas jedan savjet... nisam više pametna šta da napravim dali da provalim u svoj stan a da ne završim na policiji ili na sudu.?!! UKRATKO: " Moj pokojni otac je 2009. god. pošto mu je došla cmizdriti na vrata njegova bivša snaha ostavio od kako je se rastavila od mog brata da stanuje u njegovom stanu jer je tada sin bio maloljetan i nisu imali gdje stanovati. Pošto je tata imao nekretninu na selu to do sada nije bilo za njega problem. Sada od kako je tata umro taj usmeni dogovor pada u vodu jer vlasnici te nekratnine tj. stana u kojem živi do sada besplatno bivša žena od mog brata smo moja majka , brat i ja. Dok smo ja i brat podstanari po drugim stanovima ,ona dama uživa u našoj imovini besplatno... gdje tu ima pravde.... ???? Pošto ona odbija predati ključeve i iselit se iz stana.. dali ja smijem u svoj stan provaliti dok nje nema i promjeniti bravu ?
 3. Može li mi netko obijasniti šta znači ta riječ "plodouživanje" kod zemljišta u koje je osoba uknjižena ? I dali poslije njegove smrti imaju njegovi nasljednici pravo na tu zemlju ? HVALA....
 4. Moj brat i njegova bivša žena živjeli su u stanu mojih roditelja od 1994., 2006 su se razveli i brat je otišao u drugi grad kao postanar a ona je uz dopuštenje mojih roditelja ostala živjeti u tom stanu sa sinom do dana današnjeg. Bez obzira šta nije po meni poslje razvoda imala nikakva prava ostati u stanu živjela je samo radi sina da nebi ostali na ulici. Sada moji roditelji traže da se izseli iz tog stana radi prodaje. uz šta ona odbija jer misli da ima nekakva prava šta se tiču tog stana. Pa ako mi netko može obijasniti kakva to ona prava u svemu tome ima.... Hvala.
×
×
 • Napravi novi...