Jump to content

JohnnyR

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O JohnnyR

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. JohnnyR

  Ovrha

  Ok, Hvala na pomoći.
 2. JohnnyR

  Ovrha

  Iskreno, ja bih i nekako plaćao dug na rate ali me strah da kad jednom isplatim sve,a oni nađu još neke kamate ovo ono pa onda nikad kraja.
 3. JohnnyR

  Ovrha

  Razumijem. Hvala.
 4. JohnnyR

  Ovrha

  Kako god,možda se sa ovim novima i dogovorim za obročnu isplatu ako oproste kamate i plaćam samo glavnicu. Jedino ne znam jel se to u praksi već događalo da oni nekome nešto oproste.
 5. JohnnyR

  Ovrha

  Imao sam prije neke ovrhe od EOS i nakon nekog vremena su odustali
 6. JohnnyR

  Ovrha

  Da. Trenutno nisam u mogućnosti obročno otplaćivati. Preostaje mi jedino čekati što će se dogoditi. I gledati da se ne pojavi nikakva imovina. A možda i oni odustanu od svega.
 7. JohnnyR

  Ovrha

  Znam. S obzirom da nemam ništa na sebi,ne znam što bi im moglo poslužiti za drugu vrstu naplate.Prodat ću i auto čisto radi sigurnosti. Kakav je tvoj savjet općenito za ovaj problem?
 8. JohnnyR

  Ovrha

  U redu,neka pokrenu. Odatle se vjerojatno neće nikad naplatiti jer taj račun je blokiran 8 godina.
 9. JohnnyR

  Ovrha

  Aha.ok. Šta misliš što je napametnije učiniti u ovom slučaju? Odvjetnik je mislio njih obavijestiti da jednostavno sjednu na račun koji je ionako blokiran i u redu.Nisam za neke dogovore s njima,a još me nisu ni zvali. Očito i oni znaju da je pokrenut postupak pa čekaju da se to završi da mogu sjesti na račun i biti prvi u redu čekanja.
 10. JohnnyR

  Ovrha

  Da, znam. Čuj meni je to u toku,redovno dobijam izvještaj o statusu postupka na sudu. Ovi su naveli da su slopili ugovor sa nekom Hipotekarnom bankom iz Podgorice koja je valjda zadužena provoditi ovrhu na nekretninama,pokretnimama i slično Onda valjda taj dug nije u predmetu stečaja,vjerojatno samo ono što je ostalo na Fini od ovrha. Ili se varam?
 11. JohnnyR

  Ovrha

  Poslali su mi da je dug sa kamatama 88.090,40 kuna. Glavica bi trebala biti oko 55 000 kuna. Vjerojatno je zaveden na Fini jer je ovrha od banke bila nekoliko godina na računu. Sve do 2018.godine. Točnije,glavnica iznosi 56.603,63 kune
 12. JohnnyR

  Ovrha

  Onaj postupak što je fina slala za taj neki bankrot za one koji su dugo blokirani.Mislim da je to jednostavno postupak za bankrot.
 13. JohnnyR

  Ovrha

  Ja nemam apsolutno ništa na sebi,moj udio u firmi je 10 kuna temeljni kapital. Imam auto na firmi,jedino to od pokretnina uopće. Ja sam prije godinu dana predao zahtjev za jednostavni bankrot ili kako se to već zove.To je u postupku. Ovi me još nisu zvali,a i da jesu ne bih im nikad priznao dug. Odvetnik mi je savjetovao da pričekamo tužbu pa da se onda očitujemo.
 14. Pozdrav svima! Novi sam ovdje pa bih imao nekoliko pitanja ako je netko upoznat. Naime,digao sam kredit kod OTP Banke 2012.godine i nakon godinu dana plaćanja rate iz raznih razloga više nisam mogao plaćati pa mi je banka u 11.mjesecu 2013. godine poslala raskid ugovora o kreditu. Naravno,tada sjeda ovrha na račun i sve što ide uz to. 01.08.2018. banka povlači blokadu sa fine zbog vjerojatno nemogućnosti naplate. Račun je još uvijek blokiran od strane nekih sitnih ovrha cca.200 kn. Prije mjesec dana banka mi šalje obavijest da su dug ustupili agenciji Return to bussines d.o.o. i da se za sve ostalo obratim njima.Agencija mi je također poslala obavijest za istu stvar i traže da se javim pa da dogovorimo model otplate duga i slično. E sad, mene zanima sljedeće: Ja sam vlasnik i direktor poduzeća j.d.o.o.,prijavljen sam kao direktor,međutim ne isplaćujem plaću jer zakonski to nisam obavezan. Mogu li oni kojim slučajem blokirati taj račun od firme ili nekako sudskim putem ili slično upisati se kao vlasnici firme na temelju tog nekog duga? I drugo me zanima mogu li isto tako s obzirom da živim u kući od majke skupa sa njom sjesti na njen račun ili nedaj bože nekretninu koja je njeno vlasništvo s obzirom da živimo na istoj adresi? Lijep pozdrav svima,ako neko ima iskustva da mi objasni. Hvala
×
×
 • Napravi novi...