Jump to content

nada.jednacak

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nada.jednacak objavio

  1. Poštovana, ne postoji nikakva odluka ni papir na osnovi koje mi taj stan koristimo,osim papira koje je mama imala da je dobila na korištenje.Ja sam nakon njene smrti pokušala otkupiti stan, međutim teško je doći do vlasnika zgrade i takva je situacija u svih 5-6obitelji u toj zgradi.Ta zgrada je pripadala Češkoj udruzi, kasnije je njena firma dobila upravljanje i podijelila stanove na korištenje djelatnicima,a nakon podjele firme za zgrada nije nigdje uvedena...S obzirom na loše odnose i njene prijetnje,samo bi voljela znati da li može tako ući ponovno u stan gdje sam ja s djecom i mužem. Da li ona osnovu samog prebivališta može useliti ako ne postoji nekakav papir o nečijem vlasništvu?
  2. Mislite li da bi mogla s policijom ući u stan ako se vrati?
  3. Ona je ovo ljeto u 8mj.prijavila boravak van države,ali ne znam da li može s obzirom na prebivalište doseliti u stan opet iako nema ništa svoje tu?
  4. Ne,nakon majčine smrti taj stan nije nigdje spomenut
  5. Ja sam ostala u stanu nakon mamine smrti jer sam udomila nećakinju kojoj je majka bila skrbnik,kad se sestra razvela nakon 8mj.se doselila i ja sam dala dozvolu kod terenskog policajca tad da se prijavi na prebivalište...
  6. Poštovani,ja i sestra smo prijavljeni na stan koji je pokojna majka dobila od firme na korištenje,a koji nije otkupljen...ona trenutno ne živi u Hrvatskoj, odjavila je boravak i odnijela sav svoj namještaj i stvari.Zanima me ima li pravo ona kad poželi ponovno useliti s obzirom na prebivalište,iako nema ništa svoje u stanu i da li bi ja i kako mogla nju odjaviti s te adrese?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija